Spring til indhold

Hvad gælder her?

Har du brug for at undersøge, hvilke restriktioner der er for din ejendom? Om der er en beskyttelseslinje? Hvilket skoledistrikt du hører til? Bliv klogere på vores digitale kort.

"Hvad gælder her" er en funktion, som du kan benytte til at undersøge, hvilke oplysninger vi har registreret om din ejendom/adresse. 

"Hvad gælder her"-funktionen, som vi tilbyder via kommunens digitale kort, søger igennem alle de kortlag, som kan ses på kortet. Resultatet kommer som en liste over berørte kortlag og "tomme" kortlag - altså lag, hvor ejendommen/adressen ikke er berørt. Funktionen kan være nyttig i forbindelse med, at du for eksempel skal søge om en byggetilladelse.

"Hvad gælder her"-funktionen finder du øverst i kortet. Rapporten vises, når du har klikket på "Generer rapport".

Gå til det digitale kort

 

ArealinformationHer finder du oplysning om naturdata, jordforurening, beskyttelseslinjer mv. på kort
Gå til Arealinformation

Boligejer.dkBoligejer er uvildig offentlig information til alle, der vil købe, sælge eller bygge bolig. På Boligejer kan du også se data om din bolig fra de store landsdækkende ejendomsregistre. Hermed har såvel forbrugere som professionelle en nem adgang til ejendomsdata.
Gå til boligejer.dk

Digital tinglysningTinglysning er den offentlige registrering, efterprøvelse og offentliggørelse af rettigheder over fast ejendom, andelsboliger, biler mv., løsøre og ægtepagter. Tinglysning kan være en betingelse for at rettigheden er gyldig og beskyttet.
Gå til Tinglysning.dk

Din geoFormålet med dingeo.dk er at samle geodata fra forskellige kilder og præsentere dem i en let og overskuelig form.

Du kan bl.a. se data om jordart, oversvømmelsesrisiko og støjdata.
Gå til dingeo.dk

Ejendomsvurdering
Hos SKAT kan du finde oplysninger om den seneste offentlige ejendomsvurdering.
Gå til www.vurdering.skat.dk/Ejendomsvurdering

Offentlige InformationsserverOIS er en statslig database der samler en række oplysninger vedrørende ejendomme i Danmark. Oplysningerne stammer fra en række landsregistre der ejes og vedligeholdes af kommunerne, regionerne og staten.
Gå til OIS.dk

MatrikelregistretHer finder du oplysninger om matrikelnumre, ejerlav og grundstørrelser.
Gå til mingrund.gst.dkFeedback

Sidst opdateret

17.09.2019

Ansvarlig redaktør

Marie Jørgensen

Digitale kort

På det digitale kort kan du finde oplysninger om daginstitutioner, skoler, lokalplaner og mange andre informationer, der har en geografisk relation.
Gå til det digitale kort

Se din BBR

På bbr.dk kan du søge din adresse frem og finde din BBR-meddelelse.

Gå til bbr.dk