Book tid til opringning fra socialrådgiver

Du kan bestille tid til at blive ringet op af en socialrådgiver fra Åben og anonym rådgivning, hvis dit barn ikke har afsluttet 9. klasse.

Har du brug for rådgivning og vejledning og har dit barn ikke afsluttet 9. klasse eller er du et barn eller ung som ikke har afsluttet 9. klasse?

Så kontakt Børneindsatsens Åbne og anonyme rådgivning:
Ring på telefonnummer 72 36 30 49 onsdage i tidsrummet 11-13. Obs det er ikke muligt at ringe til Åben Rådgivning i ugerne 26-33.

Eller bestil tid til Telefonopringning fra socialrådgiver i Åben Rådgivning onsdage i tidsrummet 11-13. Opringningen kan have en varighed på op til 25 minutter. Dette er muligt hen over sommeren med undtagelse i uge 32 og 33 hvor der er lukket grundet ferie.

Du kan også kontakte Børneindsatsen alle hverdage i tidsrummet 8-13 via Kommunens hovednummer 72 36 36 36.

Skriv til os via borger.dk att.: Familierådgivning eller sikker henvendelse eller send et brev til Holbæk Kommune, Børneindsatsen, Jernbanevej 6, 4300 Holbæk, Att. Familierådgivning.

Den åbne anonyme rådgivning holder ferielukket i uge 7, og uge 42.

Book tid til opringning her

21.07.2021

Katja Karina Aaskov