Spring til indhold

Vejledning

Gennem skolevejledning, ungdomsvejledning, specialvejledning eller online vejledning via e-vejledning kan elever og studerende få hjælp og vejledning om uddannelsessystemet og mulighederne for uddannelse.

Skolevejledning

Der er en uddannelsesvejleder tilknyttet alle skoler i Holbæk Kommune og alle elever vil løbende modtage kollektiv vejledning i 7. til 10. klasse.

Ungdomsvejledning

Når du er du gået ud af grundskolen og er under 25 år, kan du få hjælp af ungdomsvejledningen, hvis du har spørgsmål omkring uddannelse eller er i tvivl om, hvilke veje, der kan være for dig.

Specialvejledning

Uddannelsesvejledningen tilbyder børn og unge, der gennem store dele af deres skoleforløb modtager specialundervisning, fx i specialklasser og specialskoler, særlige vejlednings- og uddannelsesforløb.

eVejledning

Med eVejledning har du en unik mulighed for at få generel uddannelsesvejledning hele tiden – også om aftenen og i weekenden.

Kontakt din uddannelsesvejleder

Du kan kontakte din uddannelsesvejleder direkte på telefon eller mail.

Om uddannelsesvejledningen

Uddannelsesvejledningen er en del af Uddannelse til Alle Unge i Holbæk Kommune og tilbyder uddannelses- og erhvervsvejledning til unge.

Nyttige links

Her finder du nyttige links og materialer


Feedback

Sidst opdateret

02.06.2021

Ansvarlig redaktør

Anna Huge-Christensen