Spring til indhold

Få viden om det lokale arbejdsmarked

Holbæk Kommune har mange servicevirksomheder – også større servicevirksomheder inden for transport og finansiering. Det gør Holbæk Kommune til et servicecentrum for særligt Nordvestsjælland.

Der er mange arbejdspladser inden for detailhandel, hvor Holbæk tiltrækker handlende fra mange af de omkringliggende områder, og der er mange servicevirksomheder, som har kunder og arbejdsopgaver i hele landet.

Udviklingen i antallet af jobs
En rundspørge foretaget i forhold til udviklingen i antallet af job blandt Holbæk Erhvervsforums over 500 lokale medlemsvirksomheder viser en fremgang på 253 fuldtidsansatte i perioden 1. januar 2014 og frem til i dag (primo 2015). 

Læs mere

Vækstanalyser
Det lokale arbejdsmarked kan følges i b.la. Center for Vækstanalyses seneste publikation. 

Læs her

Regional rekruttering: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har i efteråret 2015 gennemført en undersøgelse, hvor 14.000 virksomheder har svaret på, om de har haft problemer med at rekruttere nye medarbejdere. Virksomhederne repræsenterer ca. 42 pct. af landets samlede beskæftigelse.

Læs her

Arbejdsmarkedsbalancen
Arbejdsmarkedsbalancen viser situationen på det danske arbejdsmarked for et halvår ad gangen. Den er ikke en vurdering af den fremtidige udvikling i efterspørgslen eller udbuddet i de enkelte fag. Den beskriver situationen, som den er her og nu.

Se herFeedback

Sidst opdateret

23.01.2018

Ansvarlig redaktør

Bo Christensen

Selvbook

Login på "Min side" på jobnet.dk og book din jobrettet samtale allerede nu.

Du vælger selv emnet og kan bl.a. få råd & vejledning ift. lokale virksomheder, kompetenceafklaring ift. bestemte brancher m.m. 

Vi har en fælles interesse i at bringe dig tættere på arbejdsmarkedet i hele regionen.

Det lokale jobbarometer

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering udgiver hver måned et jobbarometer. Det giver et overblik over, hvor der er gode jobmuligheder lokalt. Hent seneste Jobbarometer. 

 

Virksomheder hjælper ledige i arbejde

Mange virksomheder i Holbæk Kommune tager et ansvar.