Hvem kan søge om lån (indefrysning af ejendomsskatter)?

Du kan søge om lån til at betale dine ejendomsskatter (indefrysning af ejendomsskatter), hvis du eller din ægtefælle ejer en ejendom, herunder også fritidsbolig, som bruges til beboelse.

Ansøgning om lån til betaling af ejendomsskatter

For at få lånet skal du eller din ægtefælle:

• have fast bopæl her i landet

• have opnået folkepensionsalderen, få udbetalt social pension, delpension eller modtage efterløn.

Lånet skal søges i den kommune, hvor ejendommen ligger, og ansøgningen skal fra 1. december 2013 ske digitalt. Hvis du ikke har mulighed for at betjene dig selv på nettet, kan du få hjælp i kommunens borgerservice eller på biblioteket. Kommunen sikrer lånet ved tinglyst skadesløsbrev eller ejerpantebrev. Beløbet forrentes med en årlig rente, og lånet skal betales tilbage, når ejendommen sælges.

23.01.2018

Sanne Christiansen

Giv et praj

Holbæk Kommune har skiftet leverandør på "Giv et praj" og fra den 1. januar 2018 kan du sende os et praj via dette link. Tidligere har du kunnet bruge en app, - den skal du bare slette, hvis du har downloadet den. I løbet af januar 2018 vil en ny app være klar til download.