Spring til indhold

Hvor kan jeg få hjælp, råd og vejledning?

I Holbæk Kommune er der ansat fire demensspecialister, der alle har en sundhedsfaglig uddannelse og en relevant efteruddannelse.

Demensspecialisten kan komme på besøg hjemme hos dig og yde vejledning, rådgivning og undervisning i de forandringer, der kan forekomme i hverdagen.

Demensspecialisten kan støtte ved udredning for demens, og samarbejder gerne med din egen læge, der er tovholder for demensudredning.

De er også i kontakt med kommunens øvrige samarbejdspartnere omkring fx sociale indsatser eller praktisk støtte, samt flytning til en anden bolig eller plejebolig. Desuden vejleder og støtter demensspecialisterne om værgemål, fuldmagter og sociale og psykiske problemer.

Du kan kontakte demensspecialisterne og pårørendevejlederne ved at sende en mail til demenskonsulenterne@holb.dk eller ved at ringe til 72 36 45 15. Du kan også læse mere i deres folder om demens.

Har du eller din pårørende akut brug for hjælp, fx hjælp i hjemmet, skal du kontakte visitationen, på visitationen@holb.dk eller ringe til 72 36 36 36.

 Feedback

Sidst opdateret

23.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Helmer-Ejlertsen