Helbredsprofilen

Er du bevidst over sammenhængen mellem helbred og livsstil hos dig selv. Ved du hvordan det hænger sammen.

Danskerne går idag rundt og ved ikke altid sammenhængen mellem deres helbred og deres livsstil. Mange ved ikke hvordan det i de fleste tilfælde hænger sammen. For at få mere vished omkring sammenhængen og hvordan man som dansker selv kan være med til at forebygge eller optimalt få en funktionel hverdag, kan du læse mere om på helbredsprofilen.dk, også selvom man en længerevarende sygdom eller symptomer som tyder på dårligt helbred eller en sygdom.

Hvem henvender heldbredsprofilen sig til

Helbredsprofilen.dk er udarbejdet af Region Sjælland i samarbejde med Sundhedsstyrelsen. Helbredsprofilen.dk henvender sig til borgere med en længerevarende sygdom. Her kan du få hjælp og vejledning til hvordan du kan få din livsstil til at passe sammen med din sygdom og helbred.

På helbredsprofilen.dk kan du benytte værktøjer som giver dig muligheder for at, få ny viden og overblik i forhold til din sygdom og trivsel. An på hvilken længerevarende sygdom du har, kan du læse en række anbefalinger inde på hjemmesiden, her vil der også være tips til hvad du kan gøre og hvem du eventuelt lægefagligt skal kontakte, hvis der er behov.

På helbredsprofilen.dk kan du også få vejledning og gode råd til dine pårørende, så de kan blive klædt bedre på til, at hjælpe dig i situationer hvor der er behov. Her kan i eventuelt sammen tilrettelægge hvordan en fælles livsstil for jer som familie skal være. Forskellige fagspecialister giver relevant information og viden omkring specifikke sygdomme som er relevante indenfor dit område.

Min side

Følg dit helbred og læse mere på helbredsprofilen.dk ved at logge ind på "Min side" og få kontrol over dit helbred og din livsstil. Noter din vægt, blodsukker eller blodtryk og følg udviklingen over tid. På min side kan du også blive bevidst omkring hvilke vaner der er med til at påvirke dit helbred.

 Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Mette Frantzen

Fakta

"Min side" har personlige værktøjer til dig med en længerevarende og specifik sygdom. Du skal benytte dit NemID for at logge ind på "Min side" på helbredsprofilen.dk