Spring til indhold

Lindring og Palliation

Her kan du læse mere om Holbæk Kommunes palliativ indsats som handler om lindring og livskvalitet

Hvis du har fået en sygdom, som måske ikke kan behandles eller helbredes, er der stadig mange muligheder for at lindre og rehabilitere. Palliativ indsats indebærer at give så meget lindring og livskvalitet som muligt, samtidig med at man lever med en uhelbredelig sygdom. Rehabilitering indebærer at kunne gøre mest muligt selv. Det gælder allerede fra tidligt efter du har fået diagnosen, og helt frem til livet slutter.

Undervejs i sygdomsforløbet kan du forvente at opleve mange forskellige udsving i din tilstand. Der kan være fysiske symptomer som hænger sammen med psykisk velvære som igen kan hænge sammen med sociale forhold i livet og tanker for fremtiden. Derfor øges livskvaliteten bedst ved at se på alle behov, vi har som mennesker.

I Holbæk Kommune er der mange tilbud om støtte til lindring og livskvalitet. Her kan du læse mere om de forskellige tilbud.

Du kan også få besøg af palliationssygeplejerske som kan træffes på telefon 72 36 20 38 eller til hjemmeplejen/hjemmesygeplejen på Holbæk Kommunes hovednummer 72 36 36 36.

 Feedback

Sidst opdateret

30.09.2019

Ansvarlig redaktør

Mette Helmer-Ejlertsen