Spring til indhold

Sundhedscentret

Sundhedscentret har en række tilbud til dig, som har en uhelbredelig sygdom. Du kan blandt andet få undervisning i søvnbesvær, angst, kostvejledning og meget mere. 

Hvis du har kræft, kan du selv henvende dig og få tilbudt træning og undervisning. Hvis du har lunge- eller hjertesygdom, skal du have en henvisning fra egen læge og kan derefter komme på hold med træning og undervisning.

Der er flere træningsnetværk, hvor du som borger selv planlægger og arrangerer træningen sammen med andre deltagere på holdet.

Har du fået senfølger af din sygdom og din behandling, er der 1-2 gange årligt oplæg over fire eftermiddage, der omhandler problematikker relateret til senfølger. 

Genoptræning kan være individuel træning, eller holdtræning med en fysioterapeut. 

Udover fysioterapeuter og ergoterapeuter tilknyttet, der hjælper med øvelser og behandlinger af gener som synkebesvær, hud- og muskelvæv, hvis det er blevet stramt efter stråleterapi eller operation.

Du har mulighed for at få kørsel hvis du ikke selv kan transportere dig til Sundhedscentret. Du har også mulighed for, at modtage træning/behandling i eget hjem af terapeuter, som er tilknyttet Sundhedscentret.

Sundhedscentret holder til i Sportsbyen i Holbæk. Feedback

Sidst opdateret

14.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Helmer-Ejlertsen