Spring til indhold

Holbæk Sundhedscenter - Genoptræning og sundhedsindsatser

Holbæk Sundhedscenter er en sammenlægning af det, der tidligere var Sundhedscentret og Genoptræningscentret. Du finder os i Sportsbyen.

Information i forhold til Coronavirus

Sundhedscenteret er åbent.

Hvis situationen ændrer sig, vil du kunne orientere dig her på hjemmesiden. Du vil blive kontaktet af din terapeut, hvis du ikke skal møde op i Sundhedscenteret til din aftalte tid. 

Vi tager fortsat de forbehold der er brug for jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
Holdtræningen er fortsat med mindre hold, så der kan holdes den nødvendige afstand og vi vurderer løbende, om det er relevant med fremmøde til de individuelle tider eller om en opfølgning kan laves via telefon, video eller andet. Vi følger nøje udviklingen for spredning af Coronavirus i samfundet og vil naturligvis foretage de nødvendige tiltag i forhold til dette.

Holbæk Sundhedscenter boltrer sig på 1.600 kvadratmeter i Holbæk Sportsby. Det inkluderer blandt andet store træningssale, mindre undersøgelsesrum, træningskøkken og en sansehave. Her bliver du mødt af dygtige medarbejdere, højt humør og stor forståelse for, hvad netop du har brug for.

I nogle tilfælde får du en henvisning til os - hvis du for eksempel er blevet opereret og har brug for genoptræning. I andre tilfælde kan du selv henvende dig. Det gælder for eksempel, hvis du har lyst til at være med i et træningsnetværk.

Information

Praktiske informationer. Information om for eksempel afbud, kørsel og medarbejdere

Sundheds- og rehabiliteringsindsatser

Sundhedscentret tilbyder en række sundheds- og rehabiliteringstilbud til borgere bosat i Holbæk Kommune

Genoptræning

Genoptræning kan være efter hospitalsindlæggelse, eller hvis langvarig sygdom, fald eller andet har medført nedsat funktionsniveau.


Feedback

Sidst opdateret

01.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Helmer-Ejlertsen

Kontakt

Telefon: 72 36 76 80

Du kan ringe til os mellem 08.00 og 12.00

Vores adresse er:

Holbæk Sundhedscenter
Sportsbyen
Sports Allé 1
4300 Holbæk

Bus 507 Holbæk Sportsby - Holbæk st.