Spring til indhold

Holbæk Sundhedscenter - Genoptræning og sundhedsindsatser

Holbæk Sundhedscenter er en sammenlægning af det, der tidligere var Sundhedscentret og Genoptræningscentret. Du finder os i Sportsbyen.

Information i forhold til Coronavirus

Holbæk Sundhedscenter er lukket ned for fremmøde af borgere og dermed alle arrangementer frem til den 30. marts. Borgere, der modtager genoptræning, vil eventuelt modtage det i eget hjem eller som skærmtræning. Den enkelte borger bliver kontaktet i forhold til planlægning af det videre genoptræningsforløb.

 

Holbæk Sundhedscenter boltrer sig på 1600 kvadratmeter i Sportsbyen. Det inkluderer blandt  andet store træningssale, mindre undersøgelsesrum, træningskøkken og en sansehave. Her bliver du mødt af dygtige medarbejdere, højt humør og stor forståelse for, hvad netop du har brug for.

I nogle tilfælde får du en henvisning til os - hvis du for eksempel er blevet opereret og har brug for genoptræning. I andre tilfælde kan du selv henvende dig. Det gælder for eksempel, hvis du har lyst til at være med i et træningsnetværk.

 

 

Information

Praktiske informationer. Information om for eksempel afbud, kørsel og medarbejdere

Sundheds- og rehabiliteringsindsatser

Sundhedscentret tilbyder en række sundheds- og rehabiliteringstilbud til borgere bosat i Holbæk Kommune

Genoptræning

Genoptræning kan være efter hospitalsindlæggelse, eller hvis langvarig sygdom, fald eller andet har medført nedsat funktionsniveau.


Feedback

Sidst opdateret

19.03.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Helmer-Ejlertsen

Kontakt

Telefon: 72 36 76 80

Du kan ringe til os mellem 8.00 og 12.00

Du kan også skrive til os via denne formular

Vores adresse er:

Holbæk Sundhedscenter
Sportsbyen
Sports Allé 1
4300 Holbæk

Find os

Bus 507 Holbæk Sportsby - Holbæk st.