Kom og Kvit og Rygestop

Som borger i Holbæk Kommune kan du tilmelde dig gratis rygestopkurser i Sundhedscentret

Kom og Kvit

Holbæk Kommune tilbyder alle borger over 18 år hjælp til rygestop efter Kræftens Bekæmpelses KOM & KVIT koncept.

Kom & Kvit er et fleksibelt rygestopkursus, der består af otte forskellige mødegange med hver sit tema, for eksempel:

• Motivér dig selv
  • Tag styringen
  • Bevar styrken
  • Grib chancen
  • Opbakning

Hver mødegang varer 2 timer. Rækkefølgen af temaer er ikke afgørende for rygestoppet. Du kan løbende tilmelde dig kurset, og du bestemmer selv, hvor mange gange du har brug for at møde op.

Rygestopkursus
På kurset arbejder deltagerne  målrettet mod den fælles STOP-dato. Rygestopkurset forløber over 5 mødegange af to timers varighed.

Du vil på kurset få viden om:

• Rygeprofil
  • Nikotinafhængighed
  • Abstinenser
  • Helbredsfordele samt støtte til at afdække egne personlige ressourcer og strategier for rygestop.

Du vil på kurset også få råd og vejledning til at undgå vægtstigning.

Deltagelse i KOM & KVIT og rygestopkursus er gratis.

Du kan læse mere om tilbuddet på Sundhed.dk

Opret et e-mail abonnement

11.02.2020