Spring til indhold

Kræftrehabilitering

Et forløb for dig, som lever med en kræftsygdom og har følger efter sygdommen og behandlingen.

Kræft rehabilitering - Kræftsygdomme

Hverdag og familieliv kan være ændret efter en kræftsygdom. Måske er du utryg ved at være fysisk aktiv, er blevet mere trist eller har svært ved at overskue hverdagen med kræftsygdom. På forløbet vil du møde andre som kender udfordringerne som fx. træthed og angst.

Forløbet indeholder fysisk træning på Sundhedscentret under vejledning af fysioterapeut og ergoterapeut. Hver 14. dag er der Motionscafe efter træningen og her deltager frivillige fra Kræftens Bekæmpelse. Motionscafeen er et forum, hvor du kan møde andre, der er i samme situation som dig, og der vil være mulighed for at dele erfaringer.

Derudover vil der med udgangspunkt i dine udfordringer fx. kunne suppleres med kostvejledning, rygestopvejledning eller andre moduler.

Hvordan kommer jeg med?

For at deltage i forløbet kan du blive henvist fra din læge eller fra sygehuset. Du kan også selv rette henvendelse til Sundhedscentret.

Når Sundhedscenteret har modtaget din henvisning/henvendelse, inviteres du til en afklarende samtale. Samtalen har til formål at afdække dine ressourcer og udfordringer samt eventuelle indsatsbehov.  

 Feedback

Sidst opdateret

04.06.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Helmer-Ejlertsen