Diabetes rehabilitering

Er et rehabiliteringsforløb for dig der lever med diabetes type 2 og har brug for at få mere viden om din sygdom.

Diabetes rehabilitering - livet med diabetes

Du har måske brug for mere viden om din sygdom, kosten, medicinen eller de symptomer du mærker. Det kan være meget givende og støttende at være sammen med andre der kender til f.eks. træthed, bivirkninger, problemer med at få motioneret, uhensigtsmæssige vaner, overvægt eller måske tristhed.

Forløb:

Rehabiliteringen indledes med en samtale hvor vi drøfter lige præcis dine problemstillinger og behov for støtte. Herefter udarbejder vi sammen en plan for den indsats der skal igangsættes.
Forløbet "livet med diabetes" er baseret på gruppeforløb, med individuelle hensyn, hvor dialog og deltagelse er nøgleord. Du vil møde mange forskellige fagpersoner og du vil komme omkring mange forskellige temaer.

Forløbet indeholder bl.a. sygdomsforståelse, mestring af sygdommen, hverdagen med sygdommen, relationer, medicin og ikke mindst fysisk aktivitet. Der vil hver gang være 1 times hensynstagende fysisk aktivitet.

Forløbet strækker sig over 8-10 uger med fremmøde to gange om ugen af 3,5 timers varighed. Der er mulighed for at fortsætte i netværk når forløbet slutter.

Formålet er, at give dig de bedste "værktøjer" og rammer til at håndtere de udfordringer din kroniske sygdom giver dig. Vi oplever ligeledes at der bliver skabt gode sociale relationer i forløbet.

Mere information samt oplysning om tilmelding, kontakt:

Sundhedskonsulent
Rikke Louise Larsen
Tlf: 7236 9952
Mail: rikll@holb.dkFeedback

Opret et e-mail abonnement

Sidst opdateret

31.07.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Frantzen