KOL rehabilitering

Et rehabiliteringsforløb for dig som har mild - moderat - svær KOL og ønsker hjælp til at håndtere hverdagen.

KOL rehabilitering - livet med KOL

Formålet er, at give dig meningsfuld viden og forståelse til at håndtere de udfordringer der er i, at leve med en kronisk lungesygdom.
Du vil få støtte og vejledning i, at opnå størst mulig funktionsevne og livskvalitet. På forløbet vil du møde ligesindede, som er i samme situation og som har nogle af de samme hverdags udfordringer.
Det forventes, at du er motiveret for at ændre uhensigtsmæssige vaner og adfærd samt at du får lyst til at deltage aktivt til fordel for dig selv og de øvrige deltagere.

Forløb:

Forløbet indledes med en individuel samtale, hvor vi drøfter dine ressourcer og udfordringer, og vi vil udarbejde en handleplan med dine individuelle mål.

Forløbet strækker sig over 8 uger, med fremmøde to gange om ugen af 4 timers varighed. Undervisningen tager udgangspunkt i deltagernes situation, behov og udfordringer. Forløbet omfatter hovedsaglig vejledning i sygdoms- forståelse, medicin håndtering, ernæring, træning, fysisk aktivitet samt mental mestring og inspiration til socialt samvær.

Du skal kunne læse og forstå dansk, og undervisningen er baseret på deltagernes dialog og varetages af forskellige sundhedsprofessionelle.

Mere information samt oplysning om tilmelding, kontakt:

Sundhedskonsulent
Birthe Pugholm
Tlf: 7236 4232
Mail: birps@holb.dkFeedback

Opret et e-mail abonnement

Sidst opdateret

07.09.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Frantzen