Kræft rehabilitering

Har du haft eller har du en kræftsygdom, og har du følger efter sygdom og behandling, er det her kursus måske noget for dig.

Kræft-rehabilitering - livet med kræft

Et rehabiliteringsforløb er for dig der har haft kræft eller for dig som lever med kræftsygdom. Du har følger efter sygdom og behandling.

Hverdag og familieliv kan være ændret efter en kræftsygdom. Det kan være svært at få det til at fungere igen. Målet med forløbet er at give støtte, råd og vejledning til dig, så du bliver i stand til at tackle hverdagens udfordringer, på en måde som giver mening for dig.

Forløbet indledes altid med en individuel samtale, hvor vi drøfter dine problemstillinger og sammen finder frem til et forløb der passer til dig. På forløbet vil der være mulighed for fysisk træning sammen med de øvrige deltagere, samt forskellige oplæg omkring livet med kræft.

Oplæggene tager udgangspunkt i dine behov og problemer og vil blive varetaget af forskellige sundhedsproffesionelle. Du møder andre der er i samme situation som dig selv, og har mulighed for at dele erfaringer.

Det er målet, gennem vejledning og undervisning, at åbne op for nye muligheder, skabe forståelse for sin egen situation og opnå nye måder at handle på.

Forløbet vil være individuelt tilpasset, længden på forløbet vil afhænge af dit behov.

Mere information samt oplysning om tilmelding, kontakt:

Sundhedcentret
Tlf: 7236 3683
Mail: sundhedsteamet@holb.dkFeedback

Opret et e-mail abonnement

Sidst opdateret

05.09.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Frantzen