Spring til indhold

Strategisk energiplan

Vi har allesammen brug for energi. Men hvor skal den komme fra i fremtiden? Og hvordan sikrer vi, at Holbæk Kommunes borgere og virksomheder får muligheden for at omlægge deres energiforsyning til en mere bæredygtig energiform?

Vi vil sikre os de optimale muligheder for at skaffe os alle så grøn energi som muligt. Første skridt er at formulere en strategisk energiplan, og det arbejde er vi i fuld gang med vi med.

Læs mere nedenfor.

Borgermøde om strategisk energiplan 10. juni

Der blev holdt borgemøde 10. juni 2020 i forbindelse med at den strategiske energiplan blev sendt i høring. Du kan finde materiale fra dagen her.

Læs alt om strategisk energiplan

Hvis du gerne vil læse mere om den den strategiske energiplan, kan du finde alle dokumenterne her.

Se de udpegede områder til nye energianlæg

Her kan du se kortet over mulige områder, hvor der kan placeres vedvarende energianlæg.

Borgerworkshop om nye energiformer

Tirsdag d. 21. januar 2020 holdt Holbæk Kommune en borgerworkshop på Musikhus Elværket i Holbæk om de hensyn, der skal tage ved placering af nye energianlæg i kommunen.

Gæstebud for den grønne omstilling

I februar 2020 kunne interesserede borger invitere naboer og bekendte til gæstebud og drøfte udfordringer og muligheder i den grønne omstilling.

Borgermøde: Hvor skal energien komme fra?

Holbæk Kommunes borgere har været med til at sætte mål for den grønne omstilling. Det gjorde de til borgermødet den 8. december 2019 på Hotel Sidesporet i Holbæk.

Baggrunden for den strategiske energiplan

Holbæk Kommune har grønne ambitioner. Den 11. september 2019 blev det udarbejdede kommissorium for Holbæk Kommunes strategiske energiplan godkendt.


Feedback

Sidst opdateret

05.03.2021

Ansvarlig redaktør

Christian Fonnesbech-Aagaard