Spring til indhold

Kommunal medfinansiering

Der er afsat 500.000 kr. til kommunal medfinansiering for 2019. Fristen for ansøgninger bliver omkring midten af september, og ansøgningsskemaet vil komme på denne side, når det er klart.

Et af kriterierne for bredbåndspuljen handler om lave priser på etablering af bredbånd. Prisen regnes først ud efter borgernes egenbetaling og kommunal medfinansiering.

Holbæk Kommune vil gerne hjælpe borgere med dårlig bredbåndsforbindelse. Derfor er der efter anbefaling af Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne sat penge af til projekter, der søger bredbåndspuljen. Det er kommunal medfinansiering.

Der blev sat 250.000 kr. af i 2018. Tilskuddet pr. adresse afhang af antallet af ansøgere, og tilskud endte på 1000-2000 kroner pr. adresse. Ét projekt i Holbæk Kommune opnåede i 2018 støtte hos Energistyrelsen, og derfor modtog dette projekt også endeligt kommunal medfinansiering. 

Der er afsat 500.000 kr. til kommunal medfinansiering i 2019. Ansøgningerne til kommunal medfinansiering bliver vurderet i forhold til chancen for at opnå støtte hos Energistyrelsen. Hvis I bliver godkendt og får tilsagn, skal I huske at lægge dette tilsagn sammen med jeres ansøgning til Energistyrelsen. 

Bemærk: i tilfælde af, at I har fået tilsagn om kommunal medfinansiering, men senere får afslag fra bredbåndpuljen, kan I ikke få det kommunale tilskud.

Har I har ikke-personfølsomme spørgsmål til kommunal medfinansiering, kan I kontakte Maya Camilla Bluhme på telefon: 72 36 33 62 eller på mail: mablu@holb.dk.

I kan også kontakte Holbæk Kommune via en sikker forbindelse ved at trykke her.Feedback

Sidst opdateret

06.05.2019

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme