Spring til indhold

Strategisk energiplan

Vi har allesammen brug for energi. Men hvor skal den komme fra i fremtiden? Og hvordan sikrer vi, at Holbæk Kommunes borgere og virksomheder får muligheden for at omlægge deres energiforsyning til en mere bæredygtig energiform?

Vi vil sikre os de optimale muligheder for at skaffe os alle så grøn energi som muligt. Første skridt er at formulere en strategisk energiplan, og det arbejde er vi i fuld gang med vi med.

Første store milepæl i arbejdet med den strategiske energiplan var borgermødet "Hvor skal energien komme fra?".

Næste skridt tager vi den 21. januar, når vi inviterer til borgerworkshop på Elværket i Holbæk. Her kan du få din stemme hørt.

Læs mere nedenfor.

Borgerworkshop om nye energiformer

Tirsdag d. 21. januar 2020 hold Holbæk Kommune en borgerworkshop på Musikhus Elværket i Holbæk om de hensyn, der skal tage ved placering af nye energianlæg i kommunen.

Gæstebud for den grønne omstilling

Vil du være vært for en snak om klima og energi? Vi har brug for dine input til Holbæk Kommunes strategiske energiplan.

Borgermøde: Hvor skal energien komme fra?

Holbæk Kommunes borgere har været med til at sætte mål for den grønne omstilling. Det gjorde de til borgermødet den 8. december 2019 på Hotel Sidesporet i Holbæk.

Baggrunden for den strategiske energiplan

Holbæk Kommune har grønne ambitioner. Den 11. september 2019 blev det udarbejdede kommissorium for Holbæk Kommunes strategiske energiplan godkendt.


Feedback

Sidst opdateret

11.12.2019

Ansvarlig redaktør

Marie Jørgensen