Gæstebud for den grønne omstilling

Vil du være vært for en snak om klima og energi? Vi har brug for dine input til Holbæk Kommunes strategiske energiplan.

Nu har du muligheden for at sætte dit præg på diskussionen om den grønne omstilling i din kommune.

I uge 4, 5 og 6 har du muligheden for at være vært ved et gæstebud, hvor du kan invitere venner og bekendte til en snak om klima og energi. Vi sørger for en kurv med lækkerier til lejligheden.

Hvordan foregår et gæstebud?

1. Skriv en mail til energi@holb.dk og skriv "Gæstebud" i emnefeltet. Angiv, hvor mange deltagere der kommer.
  2. Hent en kurv med lækkerier til arrangementet (efter nærmere aftale).
  3. Inviter dine venner, bekendte eller naboer til en snak om klima.
  4. Diskuter hvordan I kan bidrage til den grønne omstilling. Det kan både være lokalt, men også i Holbæk Kommune som helhed.
  5. Send en kort opsamling af jeres snak til energi@holb.dk.

Efterfølgende vil vi gennemgå alle de indsendte opsamlinger og inddrage dem i det videre arbejde med den strategiske energiplan.

09.12.2019

Marie Jørgensen