Spring til indhold

Sommeren 2021 på Orø-færgen - priser

Der er ændrede priser for Orø-færgen over sommeren 2021 med gratis sejlads og normale takster uden takstnedsættelser.

Priser

Vi har på færgen nedsatte priser frem til d. 28. juni, fordi vi modtager tilskud fra Indenrigsministeriet til takstnedsættelser. I perioden 28. juni til og med 8. august skal man derfor betale normale takster. Man kan i de omhandlende 6 uger IKKE anvende 20-turs kort med den røde eller gule tværstribe på. Fra og med 9. august overgår vi atter til ”skuldersæsonspriser” (nedsatte priser), da vi så igen får tilskud til takstnedsættelser fra Indenrigsministeriet.

 

Gratis sejlads

Folketinget har vedtaget en sommer- og erhvervspakke for sommeren 2021.  Til forskel fra sidste år, så er det i år den enkelte færgerute, som fastsætter gratisperioderne, der dog skal være mindst 30 hele dage. Vi har modtaget forskellige input og har derfor valgt følgende model:

- gratis sejlads omfatter udelukkende gående, cyklister og handicapbiler (inkl. 2 personer).

- ved hver færgeafgang medtages maximalt 50 gratister. Resten af pladserne er forbeholdt øboere, erhverv og andre betalende passagerer.

- der vil være gratis sejlads på alle søndage i juli, dvs. 4/7, 11/7, 18/7 og 25/7. Derudover vil der være gratis sejlads i perioden 1. august til og med 31. august.

- når færgen ankommer til havn skal alle forlade færgen. Man må ikke forblive i salonerne eller på vogndækket under havneopholdet.

Man kan ikke bestille plads på Orø-færgen og slet ikke i gratisperioderne. Så kom i god tid og medbring køkultur og godt humør, så går det hele lettere for alle. Det er vigtigt, at alle følger færgepersonalets anvisninger, da de er ansvarlige for, at alle får en god og sikker overfart. Og vi sejler hver dag, så alle skal nok få muligheden for at nyde den flotte sejltur til og fra Orø.

 

Mundbind

Husk på, at færgefart er offentlig transport. Man skal derfor bære mundbind eller visir, hvis man står op indendørs i salonerne, men ikke hvis man sidder ned. Udendørs eller i bilen behøver man ikke at bære mundbind eller visir.

Hvis man er tvivl kan man altid spørge færgens personale eller klikke ind på: Orøfærgens hovedside

 

God sommer til alleFeedback

Sidst opdateret

28.07.2021

Ansvarlig redaktør

Runa Cecilie Lund Sørensen