Spring til indhold

Opvarmning af dit hjem

Her kan du finde information om varmeforsyning og læse de breve, der er udsendt til gas- og oliefyrsejere. Du kan også læse om muligheden for at søge tilskud til afklaring på anden varmeforsyning end fjernvarme.

Fælles varmeløsninger - Hvordan kommer vi i gang?

Fælles varmeløsninger kan være en mulighed på steder, hvor der ikke etableres fjernvarme. På denne side kan du læse mere om hvordan du kommer i gang.

Søg pulje til rådgivning om opstart af en fælles varmeløsning

Overvejer I hvordan jeres fremtidige varmeforsyning skal være, og har I tanker om at lave noget i fællesskab, så er der nu mulighed for at søge om puljemidler til rådgivning om mulige løsninger.

Varmeforsyningsplaner og breve til olie- og gasfyrsejere

Her på siden kan du få viden om de planer, der er for fjernvarme ved din bolig, og du kan finde yderligere information om de breve, der er udsendt til alle olie- og gasfyrsejere i Holbæk Kommune.

Varmeforsyning

På denne side har vi samlet de oftest stillede spørgsmål om varme i Holbæk Kommune.

Puljemidler til projektforslag

Det er muligt at ansøge om puljemidler til udarbejdelse af projektforslag for en fælles varmeløsning. Læs mere her

Resultater fra lokalområder - fælles varmeløsning

Holbæk Kommune startede i maj måned 2023 op på første runde af rådgivningsforløb med lokalområder, der på nuværende tidspunkt ikke er udlagt til et område med fjernvarme. Her på siden kan du se oplæg og resultater fra de beregninger som rådgiver har fremlagt for hvert lokalområde.


Feedback

Sidst opdateret

29.11.2023

Ansvarlig redaktør

Runa Cecilie Lund Sørensen