Der er planer om fjernvarme i dit område

I Mørkøv er der planer om en udvidelse af fjernvarmenettet. Hvis du har modtaget brevet om, at der er planer om fjernvarme i dit område, er det fordi du har olie- eller gasfyr, og bor indenfor det planlagte område. Her kan du få nærmere information om planerne og dine muligheder for at blive tilsluttet fjernvarmenettet, når det er udført.

Kontakt Mørkøv Varmeværk

Der er planer om udvidelse af fjernvarmenettet i Mørkøv. For yderligere information om planerne, og hvordan du bliver tilsluttet kontakt Mørkøv varmeværk: Sådan får du fjernvarme (moerkoevvarmevaerk.dk).

Husk at rette din BBR

Når du har skiftet varmekilde, skal du rette det i BBR. Det gør du via selvbetjeningen på BBR her

Brev om fjernvarme

Holbæk kommune har udsendt breve om planer for fjernvarme i dit område. Du kan læse en anonymiseret version af brevet herunder.

Planer om fjernvarme

Luk alle
Åben alle

Nej, fjernvarme er et tilbud. Kommunen kan ikke, med de nuværende regler, lave tilslutningspligt for nye forsyningsområder.

Tilslutningspligt til naturgas er pr. 1. juli 2022 ophævet.

Indtil fjernvarmen kommer: Indtil videre kan du fortsætte med dit nuværende fyr.

Går dit gasfyr i stykker og bor du i et område, der aktuelt planer for fjernvarme, kan du overveje at lease en varmepumpe, indtil der der kommer fjernvarme dit område. læs mere her på Varmepumper på abonnement | Energistyrelsen (sparenergi.dk)

Efter fjernvarmen er kommet: Når du bor et sted, hvor der er fjernvarme, gælder der regler om, at man ikke må skifte sit olie-/gasfyr, når dette er udtjent, til et nyt olie-/gasfyr. Du er ikke tvunget til at skifte til fjernvarme.

Information om andre varmeløsninger kan du finde på sparenergi.dk

Der er flere alternative muligheder. F.eks. fjernvarme, luft-vand varmepumpe, jordvarme og pillefyr. Find den opvarmning, der passer bedst til din bolig på Energistyrelsens hjemmeside om varme her.

26.07.2023

Runa Cecilie Lund Sørensen

Kontakt

Du kan skrive sikkert til os her, hvis du har konkrete spørgsmål til din varmeforsyning.

Skriv sikkert til os, hvis du har spørgsmål

Du kan også kontakte os på 72 36 73 77 alle hverdage mellem kl. 9-13.