Spring til indhold

Snerydning og saltning

Holbæk Kommune overvåger døgnet rundet føret på kommunens veje i vinterhalvåret. Når vejene bliver sne- og isglatte, rykker vi ud for at rydde og salte.

Hvad skal grundejerne selv gøre?

Som boligejer i byzone har du jf. Holbæk kommunes Vinter- og Renholdelsesregulativ en grundejerforpligtigelse til at renholde og vinterbekæmpe fortove og stier der støder op til din bolig. I praksis skal du sørge for at vinterbekæmpe i tidsrummet kl. 7 til 22 på hverdage og kl. 8 til 22 på weekender og Helligdage. Læs mere i regulativet i skærmens højre side.

Hvornår rydder kommunen?

Kommunens veje er inddelt i Vintervej- og stiklasser, der har betydning for hvornår og i hvilken rækkefølge at de bliver vinterbekæmpet. Det kan du læse mere om under servicemål i regulativet og du kan se et kort over klasserne i linket i skærmens højre side.

Find oplysninger om din vej på kort

Du kan som borger følge med i vinterbekæmpelsen på trafikkortet herunder og dermed følge med i føret og trafiksituationen i hele landet. Kommunens sagsbehandlere har samme mulighed for at følge med i føret, så brug mulighederne i kortet.

Følg med i snerydningen i kommunen på dette kortFeedback

Sidst opdateret

16.03.2023

Ansvarlig redaktør

Runa Cecilie Lund Sørensen

Regulativ for vintervedligeholdelse

Kort over vinterklasser

Giv et praj

Du kan downloade vores gratis app 'Giv et praj - Holbæk Kommune' i App Store eller i Google Play.

Du kan også sende os et praj via dette link.