Spring til indhold

Snerydning og saltning

Holbæk Kommune overvåger døgnet rundet føret på kommunens veje i vinterhalvåret. Når vejene bliver sne- og isglatte, rykker vi ud for at rydde og salte.

Hvad skal grundejerne selv gøre?

Som boligejer i byzone har du jf. Holbæk kommunes Vinter- og Renholdelsesregulativ en grundejerforpligtigelse til at renholde og vinterbekæmpe fortove og stier der støder op til din bolig. I praksis skal du sørge for at vinterbekæmpe i tidsrummet kl. 7 til 22 på hverdage og kl. 8 til 22 på weekender og Helligdage. Læs mere i regulativet i skærmens højre side.

Hvornår rydder kommunen?

Kommunens veje er inddelt i Vintervej- og stiklasser, der har betydning for hvornår og i hvilken rækkefølge at de bliver vinterbekæmpet. Det kan du læse mere om under servicemål i regulativet og du kan se et kort over klasserne i linket i skærmens højre side.

Find oplysninger om din vej på kort

Du kan som borger følge med i vinterbekæmpelsen på trafikkortet herunder og dermed følge med i føret og trafiksituationen i hele landet. Kommunens sagsbehandlere har samme mulighed for at følge med i føret, så brug mulighederne i kortet.

Følg med i snerydningen i kommunen på dette kortFeedback

Sidst opdateret

25.05.2021

Ansvarlig redaktør

Christian Fonnesbech-Aagaard

Regulativ for vintervedligeholdelse

Kort over vinterklasser

Giv et praj

Du kan downloade vores gratis app 'Giv et praj - Holbæk Kommune' i App Store eller i Google Play.

Du kan også sende os et praj via dette link.