Kig Ind

Kig Ind er en klub til dig som er voksen med funktionsnedsættelse. Du kan komme og være sammen med andre og finde nye venner og kammerater.

Kig Ind har åbent 2 gange om ugen. Tirsdage og torsdage fra kl. 15.00 - 21.00 og 2-3 weekender om måneden.

Madklubben er en del af tilbuddet. Du skal tilmelde dig senest dagen før, hvis du gerne vil spise med. I madklubben vil du sammen med dine kammerater være med til at lave maden og vakse op bagefter.

Kig ind udsender hver måned en aktivitetskalender og invitationer til aktiviteter, som du kan melde dig til.

i klubben spiller vi kort og brætspil, snakker, pjatter, læser sladderblade, spiller Play station og Wii. Vi har gå-hold og faste aftner med banko og bowling.

Weekendaktiviteterne kan være alt fra kro-bal, skovture m. madkurv til koncerter og meget mere. Klubben deltager også på festivaller - f.eks. Sjølund- og Sjællandsfestivalen.

Kig Ind har en årlig sommerferietur til et sted i det danske land.

Vi ønsker, at du er en aktiv del af klubben, at du har lyst til at komme med forslag til aktiviteter og vil være med til at udvikle klubben både gennem brugerrådet og som menigt medlem.

Du skal være medlem af Kig Ind for at kunne deltage i alle vores aktiviteter. Det koster 100 kr. om måneden. Du er velkommen til at besøge klubben et par gange, før du melder dig ind, for at se om klubben er noget for dig.

Du finder telefonnumre under kontakt her i højre side. du er meget velkommen til at ringe til os og lave en aftale om, hvornår du kan komme på besøg.

Kig Ind er er selvvisiterende for borgere i Holbæk Kommune.

Borgere fra andre kommuner skal sikre sig betalingstilsagn fra deres betalingskommune.

23.04.2019

Inge Kolls