Spring til indhold

Dagligdag og personale

På Bostedet Hybenvang arrangeres der fælles aktiviteter flere gange om ugen. Du kan få personlig støtte til de livsområder, du ønsker at arbejde med.
Fælles køkken

Dagligdag

Medarbejderne arbejder i teams. Du bliver tilknyttet et team, som vil hjælpe og støtte dig i hverdagen.

Du får personlig tid med medarbejdere fra det team du bliver tilknyttet. Desuden kan du få støtte i fællesrummet, hvor der er medarbejdere til stede en stor del af tiden.

I fællesskab aftaler vi, hvad du har behov for støtte til.

Fællesaktiviteter

På tirsdage og i weekenderne bliver der arrangeret forskellige aktiviteter. Det kan for eksempel være fælles madlavning, hygge på bålpladsen, fælles tur til stranden, biografture, bowling, kræmmermarked, udstillinger og meget andet. Der er brugerbetaling på nogle aktiviteter.

Lochness ved Kalundborg

Foto fra tur til Lochness, Kalundborg

Hver anden onsdag er der husmøder i husene. På husmøderne er der orientering om aktuelle emner. Du kan komme med forslag til aktiviteter og have indflydelse på traditionerne i jeres hus.

Der er morgenmad hver dag i fælleskøkkenet. Frokost og aftensmad, skal du selv sørge for. Vi hjælper dig gerne med at tilmelde dig en madordning.

Hybenvang Hyggekrog i dagligstue

Medarbejdere

På Hybenvang er der ansat: social- og sundhedsassistenter, socialpædagoger,  rengøringsassistent, sekretær, driftskoordinator, sundhedsfaglig områdekoordinator og afdelingsleder.

Medarbejderne på Hybenvang arbejder ud fra et positivt menneskesyn. Du vil møde rummelighed, respektfuldhed, ligeværdighed og ydmyghed hos medarbejderne.

På Hybenvang møder du medarbejdere som:

  • er tillids-og relations skabende, har indlevelse og er tålmodige
  • er målrettede, nysgerrige, lærevillige, forandringsvillige og fulde af engagement
  • har team ånd, er ansvarlige, fleksible og evner at arbejde struktureret


Feedback

Sidst opdateret

30.11.2021

Ansvarlig redaktør

Rie Lindekrans