Spring til indhold

Medarbejderne og samarbejdet

Ungekollegiet tilstræber en mangfoldighed i sammensætning af medarbejdergruppen i forhold til køn, alder, interesse, baggrund og personlighed. Alle har en pædagogisk-, social-, eller sundhedsfaglig uddannelse.

Uddannelse

Vi er primært socialpædagogisk og sundhedsfagligt uddannede medarbejdere med et bredt erfaringsgrundlag inden for det socialpsykiatriske felt.

Teams

Vi er 1 team, hvor alle har ansvaret for hele gruppen af unge, og hvor den enkelte medarbejder er koblet på 1-2 unge som kontaktperson med særlig opmærksomhed.

Forskellighed

Vi tilstræber en mangfoldig sammensætning af medarbejdergruppen - i forhold til bl.a. køn, alder interesse, baggrund, personlighed - med den hensigt at skabe flest muligheder for beboerne. Vi ser forskelligheden som en styrke, der kan give en mere nuanceret tilgang, men afsættet skal være en fælles faglighed.

Udvikling og læring

Vi arbejder med kontinuerlig udvikling og læring via supervision ved ekstern supervisor samt fælles pædagogiske udviklingsforløb, undervisning/uddannelse og coaching. Medarbejderne har gennemgået en kognitiv efteruddannelse tilrettelagt af medarbejdere fra Skt. Hans Hospital, Roskilde.

Det er vigtigt for os, at vi er bevidste om vores samarbejdskultur, og vi ser det gode samarbejde som udgangspunktet for den gode og koordinerede indsats.

 Feedback

Sidst opdateret

12.02.2020

Ansvarlig redaktør

May-Britt Klindt Schlicker