Spring til indhold

Tåstrup Have tilbyder

Tåstrup Have er et botilbud for udviklingshæmmede, og på denne side kan du læse mere om, hvad vi tilbyder som arbejdsplads.

Som medarbejder hos os får du indblik i arbejdet med udviklingshæmmede, og du får mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og din identitet. 

Erfaring i praksis

Du får konkrete erfaringer ved at blive indført i Tåstrup Haves kultur og dagligdag. Det sker blandt andet ved at få kendskab til målsætninger og pædagogiske holdninger.

Du bliver også orienteret om beboernes baggrund, sociale netværk, arbejde eller dagtilbud og fritid. Her vil du desuden blive indført i, hvordan beboerne hjælpes med eksempelvis økonomi.

Faglige kompetencer

Du udvikler dine faglige kompetencer ved at blive indført i specialviden og viden om brugerindflydelse. Eksempelvis vil du få adgang til faglitteratur og tidsskrifter. Derudover bliver du indført i processer, der handler om magt, omsorg, gældende love og cirkulærer.

Det vil være med til at udvikle dig i forhold selvstændighed, ansvarlighed og analytiske kompetencer. 

Personalet på Tåstrup Have er meget engageret og med en høj faglighed. Alt pædagogisk personale er forpligtet til at give råd og vejledning i det daglige.Feedback

Sidst opdateret

07.01.2020

Ansvarlig redaktør

Katrine Bærentsen