Spring til indhold

Psykisk sårbar

Psykisk sårbarhed rammer bredt. Nogle har en sindslidelse eller vi kan have et barn der ikke trives, en ung der bliver ramt af stress, eller en voksen der mister sit job eller sin partner.

Psykisk rådgivning til børn

Hvis du er bekymret for dit barns trivsel, udvikling og læring i en skole eller institution, skal du i første omgang selv kontakte stedet, hvor dit barn går. Medarbejderne vil gøre alt for at hjælpe dit barn.

Hvis du har brug for mere rådgivning, er du velkommen til at kontakte Den Sociale Indgang på telefon 72 36 36 36.

Støtte- og kontaktpersoner

Som psykisk sårbar har du mulighed for at søge om at få personlig støtte, der har som formål at give dig størst mulig selvbestemmelse og gøre dig så uafhængig af andre som muligt.

Læs mere om støtte- og kontaktpersoner

Aktiviteter for psykisk sårbare

Vi har mødesteder og forskellige idrætstilbud, hvor du har mulighed for at mødes med andre og kan deltage i grupper og aktiviteter.

Læs mere om mødestederne og idrætstilbudene her

Botilbud for psykisk sårbare

Holbæk Kommune har flere forskellige former for botilbud til dig med en psykisk lidelse. Det kan enten være opgangsbofællesskaber, hvor du bor i din egen lejlighed, eller det kan være et botilbud med døgndækning.

Læs mere om botilbudFeedback

Sidst opdateret

24.05.2023

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin

Psykisk krise - Her kan du få hjælp

Her har du mulighed for at ringe og få hjælp og vejledning, hvis du har brug for at tale anonymt og gratis med en som lytter og forstår

Livslinien

Sct. Nikolaj tjenesten

Angst telefonen

Depressionslinien

PAM Slagelse

Psykiatrifonden

Sind