Spring til indhold

Online aktiviteter

Her finder du en oversigt over aktiviteter, du kan deltage i hjemmefra via nettet. Du kan besøge fx biblioteket eller få tips til at tegne. Og for unge er der tilbud om rådgivning via brevkasse og chat.

Særligt for unge

Få svar på dine spørgsmål i UngHolbæks Coronabrevkasse

Klubmedarbejderne i UngHolbæk har etableret en Corona-Brevkasse. Her kanunge i Holbæk Kommune få svar på de spørgsmål, de går og tumler med i disse Corona-tider.

Besøg Corona-brevkassen

 

Få professionel og anonym rådgivning hos Cyberhus

På Cyberhus.dk/holbaek kan unge mellem 13 og 29 år få anonym, gratis og professionel rådgivning. Det foregår via chat med dygtige unge-faglige medarbejdere med en bred erfaring.

Chatten er åben mandag og onsdag: 15 – 17 samt tirsdag og torsdag 18 – 20.

Besøg chatten 

 

Er du studerende og har brug materiale til din opgave?

Studerende er særlig hårdt ramt i øjeblikket, da de ikke kan bestille fysiske materialer til opgaver. Heldigvis er der hjælp at hente i form af digitalt materiale i de kvalitetsvurderede databaser og netkilder, som Holbæk Bibliotekerne abonnerer på.

Gå til det digitale materiale

 

Særligt for børn og barnlige sjæle

Bliv bedre til at tegne

På Kulturskolens Facebookside for billedkunst kan du finde sjove tegne og maleøvelser.

Besøg Kulturskolens Facebookside for billedkunst

 

Kom med i Cirkus Kæphøj

Cirkus Kæphøj laver cirkus og sjove lege tirsdage og torsdage kl. 15. Det foregår på deres Facebookside. 

Besøg Cirkus Kæphøj på deres Facebookside

 

Vær med til at skrive en bog – deadline 10. april

Bibliotekets børne- og ungebibliotekar, Roland, opfordrer alle børn og unge til at deltage i den fælles bogudgivelse, Ordskælv – lockdown. Du kan bidrage med lige hvad, du har lyst til – et digt, en tegning, en vits – bare det kan være på et stykke A5-papir. 

Se Rolands opfordring. 

Vær med til den fælles bogudgivelse

 

For alle aldersgrupper

Brug for en at tale med

Røde Kors og Boblberg har oprettet en side, hvor danskerne kan besøge hinanden digitalt.

Besøg www.snaksammen.dk


Ta’ på Observatoriet derhjemmefra

På Observatoriet i Brorfeldes Facebookside lægger de løbende små film ud, hvor formidlerne fortæller om, hvad man kan se på stjernehimlen, lave i naturen og lidt om geologi.  Så har du eller børnene brug for et naturvidenskabeligt boost, så følg Observatoriet i Brorfelde på Facebook. 

 Besøg Observatoriet i Brorfelde på Facebook

 

Vær med til at samle minder om Corona-tiden ind

Museum Vestsjælland efterlyser billeder, videoklip, små historier og også gerne tegninger, papirklip og andet I har lavet, her mens nedlukningen står på.

Vær med til at samle minder ind

 

Læs en bog

På eReolen finder du både e-bøger, lydbøger og podcasts for både børn og voksne, så her er læsestof til hele familien. Lige nu har du adgang til 6 e-bøger og 4 lydbøger om måneden.

Besøg eReolen

 

Se en film 

Har du lyst til at se en god film eller serie, kan du besøge Filmstriben, der altid tilbyder et godt udvalg af film og serier for både børn og voksne.  Du kan lige nu se 6 film eller serieafsnit om måneden, dog højst 2 om ugen.

Besøg Filmstriben

Læs en avis

Normalt har du kun adgang til Infomedia på biblioteket, men på grund af lukningen har udbyderne givet mulighed for, at du kan benytte den hjemmefra med bibliotekslogin. Her kan du bl.a. finde dagens aviser og søge i artikler fra danske dagblade og aviser.

Besøg Infomedia

 

Læs et magasin

Via RB Digital er der adgang til populære internationale magasiner indenfor mange emner: mad, bolig, sport, hobbies, digitale nyheder m.m.

Gå på opdagelse i magasiner og tidsskrifter

 

Nyd en koncert

Har du lyst til en god koncert er det også muligt hjemmefra. Stingray Qello byder på flotte koncertoptagelser i fuld længde indenfor alskens rytmisk musik.

Gå til Stingray Qello

 

Spørg biblioteket

Holbæk Bibliotekerne er en del af online-spørgetjenesten Biblioteksvagten. Biblioteksvagten holder åbent som normalt og hjælper med at besvare dine spørgsmål både på hverdage og i weekender. Du kan spørge om alt!

Besøg biblioteksvagten

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

17.06.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin