Spring til indhold

Hagested

I den nordlige del af kommunen ligger Hagested, der blandt meget andet byder på smuk natur, fællesskabende aktiviteter og sport.

I Hagested er der smuk natur, shelter, multibane og forsamlingshus.

Der er også fællesskabende aktiviteter for indbyggere i alle aldre, og de firbenede venner kan få frisk luft på byens hundelegeplads.

Skole og dagtilbud

Har du et barn, der skal i dagtilbud eller skole? Så er det muligt i både Gislinge og på Tuse Næs, der kun ligger 10 minutters kørsel fra Hagested. I begge områder er der dagpleje, børnehus og skole.

Dagtilbud og skole er en del af skoleområdet Katrinedal. Her er der fokus på, at en god barndom og et godt børneliv skal styrkes via gode lege, lærings- og udviklingsmiljøer. 

Mangfoldigheden blomstrer også, fordi der er plads til alle, og gennem skolegangen rustes eleverne desuden til en videre uddannelse.

Læs mere om skolen her, og læs mere om dagtilbud her.

Sport og foreninger

I Hagested er der mange muligheder for finde en sportsgren eller en forening, der passer lige præcis dig.

Hagested Hallen danner ramme for eksempelvis fodbold, håndbold, petanque og volley. Årligt holder Hagested IF bankospil. 

Af foreninger findes bl.a. billard, flyveklub, modeljernbane og gymnastik. Du kan finde den fulde oversigt over foreninger på Hagested Lokalforums side. 

Læs mere om hallen her.

Lokalforum og beboerforening

Hagested Lokalforum og Beboerforeningen er nedsat som bindeled mellem lokalområdet og kommunen. De er medvirkende til at skabe bedre dialog mellem borgerne og politikkerne.

Blandt andet arrangerer de sociale arrangementer og indkalder til lokale borgermøder. Kort sagt arbejder de for sammenhold og fællesskab. Der bliver blandt andet arbejdet for liv, sammenhold og fællesskab.

Du kan læse mere om Hagested Lokalforum her.

Du kan læse mere om Beboerforeningen her.Feedback

Sidst opdateret

05.03.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin