Hagested

I den nordlige del af kommunen ligger Hagested, der blandt meget andet byder på smuk natur, fællesskabende aktiviteter og sport for indbyggere i alle aldre. I Hagested er der smuk natur, shelter, multibane og forsamlingshus, og de firbenede venner kan få frisk luft på byens hundelegeplads.

Har du små børn, der skal i institution, kan de gå i den integrerede institution Hagested Naturbørnehus. Børnehuset tager udgangspunkt i læring gennem naturen og bevægelse.

Læs mere om Hagested Naturbørnehus 

Der er også en dagplejer i Hagested under Dagplejen Evigglad. 

Læs mere om dagplejeren her

Skole i Tuse

Den nærmeste skole er Tuse Skole, der ligger cirka fem kilometer fra Hagested. Tuse Skole har klassetrin fra 0. til 9. klasse, og der er omkring 640 elever på skolen. Derudover har skolen en SFO. 

Læs mere om Tuse Skole her

I Hagested er der mange muligheder for finde en sportsgren eller en forening, der passer lige præcis dig.

Hagested Hallen danner ramme for eksempelvis fodbold, håndbold, petanque og volley. Årligt holder Hagested IF bankospil. 

Af foreninger findes bl.a. billard, flyveklub, modeljernbane og gymnastik. Du kan finde den fulde oversigt over foreninger på Hagested Lokalforums side. 

Hagested Lokalforum og Beboerforeningen er nedsat som bindeled mellem lokalområdet og kommunen. De er medvirkende til at skabe bedre dialog mellem borgerne og politikkerne.

Blandt andet arrangerer de sociale arrangementer og indkalder til lokale borgermøder. Kort sagt arbejder de for sammenhold og fællesskab. Der bliver blandt andet arbejdet for liv, sammenhold og fællesskab.

Du kan læse mere om Hagested Lokalforum her

Du kan læse mere om Beboerforeningen her

Senest opdateret 07-11-2023