Spring til indhold

Hagested

I den nordlige del af kommunen ligger Hagested, der blandt meget andet byder på smuk natur, fællesskabende aktiviteter og sport.

I Hagested er der smuk natur, shelter, multibane og forsamlingshus.

Der er også fællesskabende aktiviteter for indbyggere i alle aldre, og de firbenede venner kan få frisk luft på byens hundelegeplads.

Skole og dagtilbud

Har du et barn, der skal i dagtilbud eller skole? Så er det muligt i både Gislinge og på Tuse Næs, der kun ligger 10 minutters kørsel fra Hagested. I begge områder er der dagpleje, børnehus og skole.

Dagtilbud og skole er en del af skoleområdet Katrinedal. Her er der fokus på, at en god barndom og et godt børneliv skal styrkes via gode lege, lærings- og udviklingsmiljøer. 

Mangfoldigheden blomstrer også, fordi der er plads til alle, og gennem skolegangen rustes eleverne desuden til en videre uddannelse.

Læs mere om skolen her, og læs mere om dagtilbud her.

Sport

I Hagested er der mange muligheder for finde en sportsgren, der passer lige præcis dig.

For eksempel kan du spille fodbold og badminton, og årligt holder Hagested IF bankospil. 

Du kan læse mere om foreningen og holde dig opdateret på deres facebookside her.

 

Lokalforum og beboere

Hagested Lokalforum og Beboerforeningen er nedsat som bindeled mellem lokalområdet og kommunen. Det skal være med til at skabe bedre dialog mellem borgerne og politikkerne.

Der bliver blandt andet arbejdet for liv, sammenhold og fællesskab.

Du kan læse mere om Hagested Lokalforum her

Du kan læse mere om Beboerforeningen her

Hvis du vil læse mere om projekterne, aktiviteterne og foreningerne i Hagested, kan du gøre det her på lokalområdets egen hjemmeside.

 Feedback

Sidst opdateret

30.10.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin