Spring til indhold

Knabstrup

Midt i kommunen finder du Knabstrup. Det er hyggelig stationsby omgivet af smukke træer og marker. Her finder du flere foreninger, der arbejder for fællesskab, sammenhold og udvikling. Der er også byliv, hvor både den søde tand og den sultne mave kan blive fyldt.

Skole og dagtilbudHar du et barn, der skal i dagtilbud eller skole? Så er det muligt i Knabstrup.

Skolen arbejder med aldersintegrerede faser, med fokus på trivsel og dannelse - uden at gå på kompromis med det faglige indhold. Små og store arbejder sammen på tværs, og lærer at tage ansvar for sig selv, men også for fællesskabet. Eleverne hjælper hinanden fagligt og socialt og har en fantastisk arbejdsmoral.

Læs mere om skolen her, og læs mere om dagtilbud her.

Sport og foreningerHvad siger du til en omgang skydning, e-sport, badminton, banko, dans, krolf eller gymnastik?

Det er bare nogle af mulighederne i Knabstrup Hallen, der sætter rammerne for en række sports-aktiviteter for både børn og voksne, hvor idræt og samvær er i fokus.

Læs mere om hallen og de forskellige muligheder her.

Der er også et rigt foreningsliv i Knabstrup. Der er blandt meget andet klubber for modelfly, droneflyvning og bridge.

Læs mere om foreningerne på knabstrup.dk.

LokalforumByen har også et lokalforum. Her er det lokale demokrati og arbejdet med at fastholde og udvikle Knabstrup som en aktiv by i fokus. Der findes også et Bylaug, der bl.a. sørger for flagning ved mærkedage.

Læs mere om Knabstrup lokalforum her.

Læs mere om Knabstrup Bylaug her.

Knabstrup sætter kursBorgerne i Knabstrup samarbejder med Holbæk Kommune om udvikling af lokalområdet, da politikerne i Holbæk Kommune har et stort ønske om at fremtidssikre lokalområdet. Projektet hedder Knabstrup sætter kurs.

Læs mere om Knabstrup sætter kurs her.

Som en del af samarbejdet indgår Knabstrup Have. Her findes en skolehave, hvor børn og unge kan styrke deres fortrolighed med og forståelse for råvarer rejse, økologi og sund levevis. Skolehaven kan benyttes af interesserede skoler og institutioner fra hele Holbæk Kommune. 

Læs mere om Knabstrup Have her.

 Feedback

Sidst opdateret

30.06.2022

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin