Spring til indhold

Et aktivt lokalsamfund

Tuse Næs er et initiativrigt lokalsamfund, der har lavet sin egen udviklingsplan og har et rigt foreningsliv. Læs mere herunder.

Tuse Næs er et lokalområde præget af initiativrighed. Det kommer blandt andet til udtryk Tuse Næs' lokale udviklingsplan. En gruppe beboere med Tuse Næs lokalforum som tovholder udarbejdede i forbindelse med Holbæk Kommunes bosætningsplan en udviklingsplan for området. 

Udviklingsplanen har fokus på at Tuse Næs kan fortsætte med at udvikle sig og være et attraktivt sted at flytte til, og den er blevet til med tre principper in mente:

Planen skal være accepteret af en bred del af lokalbefolkningen, samlende for mange initiativer i lokalområdet og realiserbar inden for en tidshorisont på fem år.

Du kan læse den lokale udviklingsplan her

Et rigt foreningsliv

Derudover har halvøen et rigt foreningsliv. Du kan blandt andet dyrke gymnastik, ridning, jagt, lokalhistorie og badminton- for at nævne nogle få.

Læs om Tuse Næs Lokalhistorisk Forening.

Tuse Næs Hallen rummer mange af Tuse Næs' idrætsforeninger. Heriblandt Tuse Næs Gymnastikforening, hvor du kan dyrke håndbold, yoga, familiegymnastik og meget mere. I hallen er der også mulighed for at dyrke eksempelvis petanque og tennis.

Læs mere om hallens faciliteter herFeedback

Sidst opdateret

19.05.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin