Spring til indhold

Tuse Næs på Min Landsby appen

Holbæk Kommune deler nyheder med relevans for Tuse Næs via appen MinLandsby.

Hvordan får du bedst alle de lokale nyheder om Tuse Næs? Og hvilke nyheder vil du helst have om dit lokalområde fra Holbæk Kommune?

Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne (PULO) gerne vil sikre, at lokalområderne får relevante nyheder fra kommunen. Derfor har de sat et projekt i gang, hvor der frem til og med december 2021 bliver lagt lokale nyheder om Tuse Næs fra Holbæk Kommune ind i appen Min Landsby. 

Appen kan du gratis downloade på din mobiltelefon. Du skal vælge Min Landsby 2.0 i AppStore eller GooglePlay. Når du har downloadet den, kan du søge på Tuse Næs, og herunder vil du finde lokale nyheder. 

Find MinLandsby til Iphone

Find MinLandsby til Android

Du kan også oprette en profil. Derefter kan du følge Tuse Næs, kommentere og selv lægge indhold på som nyheder, aktiviteter og seværdigheder på Tuse Næs.

På dette link kan du se videovejledninger til, hvordan du opretter dig som bruger og lægger indhold i appen

Mere info om appen

Den 19. august 2020 blev der afholdt et opstartsmøde med repræsentanter for Min Landsby i Huset på Næsset. Mødet handlede om appens funktioner, og der var debat om, hvordan appen kunne bruges på Tuse Næs. 

Kunne du ikke deltage i mødet, eller har du brug for mere viden? Så er du velkommen til at kontakte Feline Nørgaard Badstue fra Holbæk Kommune på mail: feba@holb.dkFeedback

Sidst opdateret

04.12.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin