Spring til indhold

De 18 områder

Tilsammen hører 18 skønne lokalområder hjemme i vores kommune. De er alle unikke, og på denne side kan du lære områderne bedre at kende.

Åbne landområder, hyggelige landsbyer og større byer. Alt dette lever i vores kommune, hvor 18 skønne lokalområder har hjemme.

Lokalområderne er unikke. De har deres egne historier, projekter og fremtidsønsker, og udviklingen vokser ad forskellige grene. Alle har de alligevel noget tilfælles, for stærke fællesskaber, smuk natur og spændende aktiviteter farver ethvert lokalområder.

Herunder kan du dykke ned i hvert enkelt område og læse mere om foreninger, lokalfora, aktiviteter, natur og nyheder.

Gislinge

Indkøb, skole, sport og arrangementer er nogle af de muligheder, der findes i Gislinge. Byen ligger i den nordlige del af kommunen, hvor både busser og toge tager passagerer med sig.

Hagested

I den nordlige del af kommunen ligger Hagested, der blandt meget andet byder på smuk natur, fællesskabende aktiviteter og sport.

Holbæk by

Holbæk by byder på kultur, natur, handel og byliv, ligesom der er foreninger og aktiviteter i mange genrer.

Jyderup

I den vestlige del af kommunen ligger Jyderup. Her kan du nyde den smukke natur, deltage i spændende aktiviteter og blive en del af det lokale fællesskab.

Knabstrup

Knabstrup er en hyggelig by tæt på naturen. Der er et rigt foreningsliv, fællesskab og aktiviteter på tværs af aldre.

Kundby

Spændende sportsgrene, naturoplevelser og foreninger har hjemme i Kundby, der ligger tæt på både skole i Gislinge og Svinninge.

Mørkøv

Mørkøv ligger i den vestlige del af kommunen, og her er der både masser af sport, natur, foreninger og biograffilm.

Orø

Ro, frisk luft og blå bølger. Det kan du få på Orø - sammen med fællesskab, seværdigheder og aktiviteter.

Regstrup

I Regstrup kan du få pulsen op til forskellige aktiviteter, ligesom du også kan blive en del af foreningslivet eller nyde flot natur.

Stestrup

Stestrup og Kirke Eskilstrup byder på frisk natur og spændende foreninger. Du kan blive en del af eksempelvis flyveklubben, spejderne eller badmintonholdet.

Store Merløse

Er du til snobrød over bål, udendørs aktiviteter eller banko? Så er Store Merløse det rette sted, hvor natur og sport er i fokus.

Svinninge

Tager du et kvarter vest for Holbæk, kommer du til Svinninge. Aktiviteter som discgolf og natur som Bjerregårdsskoven er noget af det, du kan opleve i og omkring byen.

Tuse

På Tuse Enge kan du nyde smuk natur, og i hallen kan du slå fjerbolde over nettet. Du kan også opleve meget andet i Tuse, der ligger kun få minutter fra Holbæk by.

Tuse Næs

Naturen, de mange kulturtilbud og et aktivt lokalsamfund er noget af det, der kendetegner halvøen Tuse Næs.

Tølløse

Natur, fællesskab og sport præger Tølløse, der ligger i den østlige del af kommunen.

Ugerløse

Shelterplads, flagallé og friluftsbad. Det er nogle af de særlige kendetegn ved Ugerløse, der er en by med sammenhold.

Undløse

Tager du mod syd, kommer du til Undløse. Her kan du blandt andet lave mad over bål, gå til karate eller blive en del af den lokalhistoriske forening.

Vipperød

I Vipperød kan du nyde naturen, blive en del af foreningslivet eller tage til hallen, hvor der blandt andet er fodbold og badminton.


Feedback

Sidst opdateret

07.02.2020

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin