Spring til indhold

Hagested

I den nordlige del af kommunen ligger Hagested, der blandt meget andet byder på smuk natur, fællesskabende aktiviteter og sport.

I Hagested er der smuk natur, shelter, multibane og forsamlingshus.

Der er også fællesskabende aktiviteter for indbyggere i alle aldre, og de firbenede venner kan få frisk luft på byens hundelegeplads.

Skole og dagtilbud

Har du små børn, der skal i institution, kan de gå i den integrerede institution Hagested Naturbørnehus. Børnehuset tager udgangspunkt i læring gennem naturen og bevægelse.

Læs mere om Hagested Naturbørnehus 

Der er også en dagplejer i Hagested under Dagplejen Evigglad. 

Læs mere om dagplejeren her

Skole i Tuse

Den nærmeste skole er Tuse Skole, der ligger cirka fem kilometer fra Hagested. Tuse Skole har klassetrin fra 0. til 9. klasse, og der er omkring 640 elever på skolen. Derudover har skolen en SFO. 

Læs mere om Tuse Skole her

Sport og foreninger

I Hagested er der mange muligheder for finde en sportsgren eller en forening, der passer lige præcis dig.

Hagested Hallen danner ramme for eksempelvis fodbold, håndbold, petanque og volley. Årligt holder Hagested IF bankospil. 

Af foreninger findes bl.a. billard, flyveklub, modeljernbane og gymnastik. Du kan finde den fulde oversigt over foreninger på Hagested Lokalforums side. 

Læs mere om hallen her.

Lokalforum og beboerforening

Hagested Lokalforum og Beboerforeningen er nedsat som bindeled mellem lokalområdet og kommunen. De er medvirkende til at skabe bedre dialog mellem borgerne og politikkerne.

Blandt andet arrangerer de sociale arrangementer og indkalder til lokale borgermøder. Kort sagt arbejder de for sammenhold og fællesskab. Der bliver blandt andet arbejdet for liv, sammenhold og fællesskab.

Du kan læse mere om Hagested Lokalforum her.

Du kan læse mere om Beboerforeningen her.Feedback

Sidst opdateret

18.08.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin