Spring til indhold

Jyderup

I den vestlige del af kommunen ligger Jyderup. Her kan du nyde den smukke natur, deltage i spændende aktiviteter og blive en del af det lokale fællesskab.

Natur

Står man af toget på Jyderup Station er der kun få minutters gang til Skarresø og de store skove, der omkranser den smukke sø. På turen rundt om Skarresø kan du støde på en ellesump og ruiner af den gamle borg Skarresholm. Eller hvad med en tur på Jyderupstien, hvor du kan opleve "Vestsjællands grønne hjerte"? Du kan også lufte din bedste ven i hundeskoven.

Syd for byen i det kuperede istidslandskab findes Åmose naturcamp, hvor der er mulighed for at sove i shelter. 

Læs mere om Skarresø og Åmosen her.

Skole og dagtilbud

Har du et barn, der skal i dagtilbud eller skole? Så er det muligt i Jyderup.

Skolen arbejder ud fra filosofien ”glæde, ansvar og faglighed i fællesskab”, og de tilbyder et trygt læringsmiljø med ambitioner om et højt fagligt niveau med fokus på, at god trivsel er udgangspunktet for den bedste indlæring.

Læs mere om skolen her, og læs mere om dagtilbud her.

Sport

Hvis du er glad for at røre dig, er der gode muligheder i Jyderup uanset alder. Listen er lang over de sportsklubber og foreninger, der har til huse i Jyderup hallen.

Du kan for eksempel spille badminton, håndbold, fodbold og floorball. Du kan også stå på rulleskøjter eller blive medlem af bridgeklubben. 

Læs mere om hallen her.

Foreninger og lokalforum

Et rigt foreningsliv blomstrer i Jyderup. Der er blandt meget andet klubber for billard, løb, svømning og gymnastik. Du kan også blive en del af fællesskabet hos spejderne.

Byen har også et lokalforum. Her er det lokale demokrati og arbejdet med at fastholde og udvikle Jyderup som en aktiv by er i fokus.

Læs mere om foreningerne her, og læs mere om Jyderup lokalforum her.Feedback

Sidst opdateret

18.08.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin