Spring til indhold

Jobrotation

Giv dine medarbejdere et kompetenceløft – også uden at dagligdagen går i stå

Brug jobrotation til at opkvalificere og motivere dine medarbejdere og styrk din konkurrenceevne. Dygtige og velkvalificerede medarbejdere ruster din virksomhed til den fremtidige konkurrence, men det kan være en udfordring, med tiden i kalenderen og pladsen i budgettet – løsningen er jobrotation.

Ressourceoptimering

Med den rigtige udnyttelse af jobrotation, kan virksomheden sende flere medarbejdere af sted samtidig på uddannelse og sende flere hold af sted over en periode mens vikarer tager sig af arbejdet. Der kan rokeres internt i virksomheden, så også egne medarbejdere får nye udfordringer i en periode.

Virksomheden får opkvalificeret medarbejderne uden at gå ned i produktion, samtidig med at det hænger sammen økonomisk.

Økonomien i jobrotation

Ved ansættelse af en vikar og udnyttelse af jobrotation modtager private virksomheder pt. 198,34 kr. i timen i 2014 (gælder for projekter der er igangsat inden 1. juli) for den medarbejder der er på uddannelse – vikaren bliver overenskomstmæssigt ansat, men i en begrænset periode. For offentlige virksomheder er det pt. 176,20 kr. i timen i 2014 - dette er også satsen for private virksomheder efter 1. juli.

Jobrotation kan sammensættes og anvendes på mange forskellige måder. Kontakt os på job-virk@holb.dk
Sammen kan vi finde den bedste løsning for din virksomhed.

Det er dig som den fremtidige leder, der vælger, hvilken ledig du vil have ind som jobrotationsvikar. Jobcentret leverer en aftalt række CV'er/emner ud fra et jobopslag fra virksomheden.

Kontakt Jobcenter for flere oplysninger.

Læs mere om uddannelse af dine medarbejdere og JobrotationFeedback

Sidst opdateret

17.09.2019

Ansvarlig redaktør

Bo Christensen