Flyt virksomheden til Holbæk

Holbæk forkæler sit erhvervsliv. Vi tilbyder smukt beliggende, billige byggegrunde og hurtig sagsbehandling. Vores Task Force byder velkommen og hjælper nye virksomheder på vej – og et tæt samarbejde mellem kommune, erhvervsforum og erhvervsliv skaber netværk og venner.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at flytte til Holbæk, står vi på spring for at hjælpe dig videre.

Holbæk Kommune + Holbæk Erhvervsforum = Task Force

Når du henvender dig til Holbæk Kommune eller Holbæk Erhvervsforum med dine idéer om at etablere virksomhed her, sætter vi det helt rette hold af eksperter og beslutningstagere. I fællesskab med din virksomhed lægger vi en plan for, hvordan vi sammen kan udfolde mulighederne.

Uanset om du er administrerende direktør i et større multinationalt selskab eller vordende iværksætter, så er Task Force Holbæk altid klar til at tage imod med åbenhed, know how og knofedt – så du, hurtigt og effektivt kan realisere dine erhvervsmæssige planer her i kommunen.

Vi arbejder hele tiden for at sikre de bedst mulige betingelser for erhvervslivet her i Holbæk. Vi ønsker at fremme alle gode initiativer. Og vi er åbne over for at gøre tingene anderledes, kreativt og bæredygtigt i et tæt samspil med omverdenen. Holbæk Kommune giver erhvervslivet plads til nytænkning og udvikling.Feedback

Sidst opdateret

08.02.2017

Ansvarlig redaktør

Webmaster

Kontakt Task Force

Vil du vide mere om at etablere virksomhed i Holbæk Kommune, så kontakt Holbæk Erhvervsforum på tlf. 59 44 42 68 eller

send en e-mail

 

Holbæk Erhvervsforum

Holbæk Erhvervsforum
Ahlgade 1C
4300 Holbæk
Telelfon: 59 44 42 68
E-mail: heforum@heforum.dk

 

Se de mange tilbud til virksomheder på
Holbæk Erhvervsforums hjemmeside
Lokaler til salg eller leje