Spring til indhold

Tema: Land til vand

I Holbæk Kommune har vi Holbæk Fjord samt adgang til Isefjorden.

I Holbæk Kommune har vi Holbæk Fjord samt adgang til Isefjorden. Kommunens vandsports-foreninger bruger i forvejen fjorden aktivt, men fjorden er samtidig en uudnyttet ressource, som kan bruges an mange flere. Derfor skal vi arbejde for en større og bedre udnyttelse af denne ressource. Både i de eksisterende foreninger, men også for andre, der ønsker at benytte fjorden uden om foreningerne. Vi skal også arbejde på at finde helt nye måder at benytte fjorden på.

Hvor gør vi det godt i forvejen?

Holbæk Kajak Klub er et eksempel på, hvordan man som forening benytter fjorden aktivt med sine medlemmer. Foreningen vil arbejde aktivt for at udbrede kendskabet til fjorden og det våde element over for nye målgrupper, der ikke i forvejen har dette kendskab.

Hvad kunne vi ellers gøre?

Vi kunne eksempelvis medvirke til at skabe ny aktiviteter på havneområderne, etablere shelters på land og vand, styrke samarbejdet om Åben Skole og bruge sejlads som middel til at skabe tryghed på vandet.

Hvem vil vi gerne gøre det for - og hvor henne?

Vi vil gerne hjælpe med at aktivere teenagere,familier, seniorer, vandsportsforeninger og spejdere. Det vil vi gerne gøre på på og langs hele Holbæk Fjord, i og ved åer og vandløb, på marinaen og i de forskellige havne.

Nye tiltag under Bevæg dig for livet

Aktuelt arbejder vi på at skabe en Fjordens Dag for alle aktører langs fjorden. Det gør vi sammen med en række foreninger og institutioner.

 

Tilbage til Bevæg dig for livet i Holbæk Kommune

 Feedback

Sidst opdateret

24.06.2020

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Søg puljemidler

Find forening i Fritidsportalen