Spring til indhold

Din idé

Går du med en udfordring eller en idé, der kan gavne fællesskabet? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig videre.

Har du lyst til at løse en konkret udfordring eller føre en god idé ud i livet? I Holbæk Kommune er vi klar til at hjælpe dig videre - hvad enten du skal have hjælp fra en medarbejder, en anden borger eller ønsker at komme i dialog med en politiker. 

I videoen herunder kan du se, hvordan vi arbejder. I boksene kan du se, hvordan du får fat i andre borgere, politikere eller fælles-skabere.

Fælles-skabere er kommunale medarbejdere, der har et særligt kendskab til frivillighed og lokal udvikling. Hvis du er i tvivl om, hvem du skal have fat i, eller hvordan du kommer videre med din idé, er fælles-skaberne klar til at guide dig.   

Tak, fordi du bidrager!

 

 

Hvorfor?

I Holbæk kommune er der mange aktive borgere, frivillige, foreninger, lokalfora og lokalområder, som på hver deres måde tager del i at skabe de liv og samfund, de drømmer om - til stor gavn for alle.

Holbæk Kommune arbejder for indflydelse til alle borgere, frivillige, foreninger, virksomheder, lokalområder og medarbejdere i kommunen.

Det sker ud fra en overbevisning om, at de bedste og mest bæredygtige idéer og løsninger på centrale udfordringer findes bedst i fællesskab og med brug af alle de forskellige ressourcer og ekspertiser, der er.

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

23.01.2018

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Kontakt en fælles-skaber

Fælles-skaberne er kommunale medarbejdere med særlig viden om frivillighed og lokal udvikling.

Ønsker du sparring eller hjælp fra en fælles-skaber, så find ham eller hende i oversigten: 

 

Kontakt fælles-skaberne

Book en politiker

Holbæk Byråd

Ønsker du at få en eller flere politikere fra kommunalbestyrelsen i tale, så kan du booke dem til et møde. Der er to måder at gøre det på: Enten tager du direkte kontakt til politikeren, eller også får du hjælp af en fælles-skaber til at finde den helt rigtige politiker.

 

Kontakt en politiker direkte

 

Få hjælp af en fælles-skaber

Find dit lokalforum

Alle 18 lokalområder i Holbæk Kommune har et lokalt forum. Her mødes borgere, foreninger, organisationer, virksomheder, bylaug og mange andre om at skabe et levende lokalsamfund - lige dér hvor du bor.

 

Du kan også tage fat i dit lokale forum, hvis du har en idé eller en udfordring, som du gerne vil være med til at løse.

 

Kontakt dit lokalforum