Spring til indhold

Betingelser for at deltage i konkurrencen

Ved deltagelse i evalueringen og konkurrencen af nyhedsprojektet accepterer du samtidig disse vilkår og betingelser.

Sådan deltager du
Du deltager i konkurrencen ved at besvare og afslutte spørgeskemaet. Undersøgelsen inkl. konkurrence løber samlet set fra 27. september 2021 til og med den 31. oktober 2021.

Hvem kan deltage
Du skal være bosiddende i Holbæk Kommune i et af følgende tre lokalområder: Regstrup, Tuse Næs og Mørkøv for at deltage i konkurrencen. Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen. Du kan deltage en gang i konkurrencen.

Hvad kan du vinde
Præmien er en gavekurv til en samlet værdi af cirka 300 danske kroner. Der udloddes i alt tre kurve i konkurrenceperioden (samlet værdi cirka 900 danske kroner). Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.

Hvem vinder
Efter endt evaluerings- og konkurrenceperiode udtrækkes der tre tilfældige vindere (en vinder pr. lokalområde Regstrup, Tuse Næs og Mørkøv) blandt alle deltagere bosat i de tre nævnte lokalområder, som har besvaret og afsluttet spørgeskemaet, og som samtidig har udfyldt kontaktoplysninger.
Vinderen får direkte besked via angivet kontaktoplysninger i spørgeskemaet. Holbæk Kommune forbeholder sig retten til at trække en ny vinder, hvis den oprindelige udtrukne vinder ikke er vendt tilbage efter tredje forsøg på kontakt.
Vinderens navn bliver ikke offentliggjort nogle steder.

Sådan modtager du din præmie
Hvis du vinder, skal præmien afhentes på Holbæk Kommune, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk. Tid og dato aftales specifikt med hver vinder, dog skal præmien være afhentet senest fredag den 17. december 2021 kl. 13.

Hvad skal du vide om brug af persondata
Deltager du i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til, at Holbæk Kommune må kontakte dig med henblik på at overrække dig præmien. Dine kontaktoplysninger (mailadresse) i forbindelse med konkurrencen bliver slettet den 31. december 2021.

Hvad skal du ellers vide
Holbæk Kommune forbeholder sig samtidig retten til løbende at revidere regler, vilkår og konkurrencemekanik, hvis det skønnes nødvendigt bl.a. i tilfælde, hvor der måtte være begrundet mistanke om misbrug eller snyd.
Holbæk Kommune er ikke ansvarlige for eventuelle tekniske problemer, der kan medføre, at nogle måske ikke deltager i konkurrencen, eller som påvirker resultatet af konkurrencen.

Hvis du har set et opslag på Facebook om undersøgelsen og konkurrencen
Facebook er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat, støtte eller på anden vis.Feedback

Sidst opdateret

23.08.2021

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin