Spring til indhold

Ny anvendelse af Rådhuset

Det gamle rådhus i hjertet af Jyderup har et stort potentiale til at danne rammerne om nye og eksisterende aktiviteter i bymidten

Lige nu står mange lokaler på Rådhuset ubenyttet, og derfor er visionen at skabe et dynamisk hus med mulighed for at tage de mange lokaler i brug.

I marts 2019 blev renoveringen igangsat, og efter sommerferien forventes det, at bygningen står klar til indflytning. Socialtilsyn Øst flytter fra Holbæk centrum til det gamle rådhus i Jyderup og vil derfor optage nogle af de tomme lokaler. Det samme gør UngHolbæk, som også flytter ind i det gamle rådhus.

Der vil derfor være omkring 10 lokaler tilgængelige til foreninger og frivilliggrupper. Samtidig vil der være mulighed for at leje kontorlokaler til erhverv, hvor der desuden arbejdes på at få etableret et stort mødelokale med køkkenfaciliteter. Det skal være muligt for både foreninger, frivillige og erhvervsfolk at booke lokalet.

Formålet er at skabe et samlingssted, som skal styrke lokalsamfundet. Når Socialtilsynet og Ungdomsklubben flytter ind på Rådhuset, er de med til at øge aktiviteten i Jyderups bymidte. Projektet skal sammen med Attraktive byrum og Grøn bymidte gøre Jyderup mere attraktiv – og skabe rammerne for nye initiativer og aktiviteter i bymidten.Feedback

Sidst opdateret

15.06.2021

Ansvarlig redaktør

Christian Fonnesbech-Aagaard