Spring til indhold

Åbent hus på det gamle rådhus

Alle torsdage henover foråret er der åbent hus i Jyderups tidligere rådhus. Det sker klokken 14.30-17.30 i byrådssalen, hvor alle kan komme forbi til en snak om de kommende projekter i byen.

I Jyderup skal der etableres byrumsmøbler på bibliotekspladsen. Der skal også skabes visuel sammenhæng mellem naturen ved Skarresø og bymidten. Det sker som en del af projekterne Attraktive Byrum og Grøn Bymidte, som har fået bevilliget 550.000 kroner med hjælp fra Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne.

Der er mange muligheder for, hvordan pengene kan bruges til projekterne. Eksempelvis kan beplantning eller særlig skiltning, såkaldt wayfinding, skabe sammenhæng mellem natur og bymidte.

Men hvad synes du, pengene skal bruges til? Hvad skal der til, for at du vil bruge bymidten som mødested? Det kan du komme forbi til en snak om, når der er åbent hus i Jyderups tidligere rådhus. Over snakken kan du drikke en kop kaffe eller te.

Kom frisk

Du er velkommen til at komme forbi, når det passer dig. Til møderne vil vi:

  • lege med forslag til byrumsmøbler og grønt i byen
  • spørge om, hvad du synes, der skal til i projekterne
  • høre om projekterne og blive holdt opdateret hver torsdag
  • søge frivillige til projekterne
  • få lidt godt til ganen

Projektmedarbejder Mette Spaanheden Jensen fra Holbæk Kommune står klar til at fortælle om projekterne for alle interesserede.

Du kan kontakte hende på mail: meje@holb.dk eller telefon 72 36 85 22. Du kan også læse mere om projekterne på www.jyderup.dk.Feedback

Sidst opdateret

05.03.2021

Ansvarlig redaktør

Christian Fonnesbech-Aagaard