Spring til indhold

En workshop med visioner

Det blev til en workshop med visioner, drømme og energi, da borgere i Knabstrup mødtes søndag den 27. januar og snakkede om udviklingen af lokalområdet.

Startskuddet til projektet ”Knabstrup sætter kurs” lød søndag den 27. januar i Knabstrup Hallen. Her samledes omkring 100 mennesker, som delte visioner og drømme for lokalsamfundets udvikling.

De fremmødte delte også en energi og et engagement, der er afgørende for udviklingsprojektet. 35 ildsjæle indgik nemlig i arbejdsgrupper, der skal arbejde konkret med skole, børnehus, bosætning, hal, trafik og fællesskab. På den måde kan projekterne være lokalt forankrede og gå fra at være idéer til at være realiteter.

En hyggelig dag

På tværs af aldre og baggrunde debatterede alle borgere ved workshoppen specifikke idéer, der kan tages hånd om over de næste 100 dage. Nogle drøftede et nyt børnehus som byens nye mødested, mens nogle talte om at bruge hallen på flere og nye måder, og andre foreslog bofællesskaber og fælles madlavning.

Det var en hyggelig dag, der udover udviklingsarbejde også bød på morgenmad, frokost, børnetegninger og musik af skoleorkestret.

Arbejdsgrupperne mødes tirsdag den 5. februar kl. 16.30 i Knabstrup Hallen, hvor der er udvikling af konkrete handlinger på programmet. Er din nysgerrighed på Knabstrups fremtid er vakt? Så er du til enhver tid velkommen til at deltage i møderne og udviklingsarbejdet.

Du kan altid kontakte:

  • Jan Fjordbak fra Lokalforum på telefon: 26 62 72 27 eller mail: janfjordbak@gmail.com
  • Line Voltzmann fra Holbæk Kommune på telefon: 72 36 80 45 eller mail: metvo@holb.dk 

Workshop i Knabstrup - borgere ved langborde.

Workshop i Knabstrup - borgere taler og spiser morgenmad.

Workshop i Knabstrup - der tales og lyttes.

Workshop i Knabstrup - der tales og lyttes.

Workshop i Knabstrup - børnetegning af et hus. En del af drømmene om byens fremtid.

Workshop i Knabstrup - der tales og lyttes.

Workshop i Knabstrup - der tales og lyttes. Der skrives visioner på papirer, der hænges op.

Workshop i Knabstrup - et papir med en sky, hvori der er skrevet om drømme for Knabstrups fremtid.

Workshop i Knabstrup - opslagstavle med skyer og talebobler på papir, hvorpå der også står om drømme og tanker for byens fremtid.

Workshop i Knabstrup - der reflekteres over nedskrevne drømme.

 

 Feedback

Sidst opdateret

25.09.2020

Ansvarlig redaktør

Marie Jørgensen