Spring til indhold

Nu er det snart tid til idé-fest i Undløse

Gennem et samarbejde mellem Holbæk Kommune og lokale i Undløse skal der findes idéer og løsninger, så lokalområdet Undløse styrkes, udvikles og består som en by, der er god at bo og leve i.

Projektet med Undløse er en del af en særlig indsats gennem Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne (PULO).

Tirsdag den 18. august går det løs, og vi glæder os meget til at få en dejlig eftermiddag/aften med god stemning og masser af gode ideer.

Dagen starter kl. 17.00. Det er også muligt med en løbende ankomst, da velkomst og information vil ske løbende ved én af de opstillede stande.

Pølsevognen er åben fra 17.30-19.30, så bespisningen også sker løbende.  

Kom med idéer om både stort og småt

Rundt på området ved Undløse Hallen vil der blive opstillet tema-stande, hvor følgende temaer kan debatteres, og man kan komme med sine idéer:

  • Kultur og idræt
  • Bosætning og fastholdelse
  • Natur og stier
  • Trafik og infrastruktur
  • Børn og unge
  • Kommunikation og Branding
  • ”Fri leg” – Hav en god dialog om alt det, der ikke lige passer ind i øvrige tema-stande
  • Information og velkomst – Her står politikere og administration klar til at byde velkommen, dele kort ud og svare på spørgsmål.

Hver tema-stand er bemandet af en tovholder fra Undløse Lokalråd eller én fra Holbæk Kommune. Indenfor hvert tema kan man komme med sine ideer og tanker - store som små.

Vi kan ikke love, at alt kan blive gennemført, men alle ideer skal høres. 

Måske sidder netop du med en genial idé, der kan være til gavn for en masse andre i lokalområdet Undløse.

Hvis du ikke kommer på dagen

Hvis du ikke kan deltage på dagen, kan du stadig komme med dine gode idéer både inden og efter idé-festen. Du kan også melde dig til, hvis du ønsker at indgå i en mindre arbejdsgruppe, der arbejder videre med de indkomne forslag. 

Dette gør du ved at skrive til følgende kontaktpersoner:

Niels Mansa, Undløse, mail: nielsmansa@hotmail.com.

Maria Karm, Holbæk kommune, mail: makar@holb.dk, telefon: 72 36 25 15.

Efterfølgende opsamling og det videre forløb

Alle de indkomne ideer og emner bliver opsamlet, og du kan følge med i, hvad der er sket på dagen. Hvis det du lige brænder for, ikke er med, så skynd dig at kontakte os.

Der vil i tiden efter idé-festen og frem mod slutningen af året blive arbejdet videre med idéerne i mindre arbejdsgrupper, som tager fat på at realisere nogle af de gode idéer.

Forholdsregler ift. coronavirus

Det er en anderledes tid vi befinder os i, og der må tages ekstra forholdsregler, så idé-festen kan blive et sikkert og forsvarligt arrangement.

Derfor foregår det hele udendørs omkring Undløse Hallen og Foreningshuset med god afstand og luft. Det er vigtigt, at alle efterlever Sundhedsstyrelsens forholdsregler og anbefalinger, og at vi alle fortsætter med at bruge den sunde fornuft og passer på hinanden.Feedback

Sidst opdateret

05.03.2021

Ansvarlig redaktør

Christian Fonnesbech-Aagaard