Spring til indhold

Bredbåndspuljen

Projektudvalget giver økonomisk støtte til projekter, der også søger Energistyrelsens bredbåndspulje.

Hvis du har dårlig bredbåndsdækning, kan du gå sammen med dine naboer og søge tilskud til bedre bredbånd hos Energistyrelsens bredbåndspulje. Du kan søge puljen, hvis du har maksimalt 10 Mbit i download og 2 Mbit i upload.

Når Energistyrelsen skal vurdere ansøgningerne, lægger de vægt på forskellige kriterier. Et af kriterierne handler om den samlede pris på at udføre projektet. Her har en lav pris positiv betydning. Prisen regnes ud efter en eventuel kommunal medfinansiering er blevet trukket fra beløbet. Det vil sige, at hvis et projekt får støtte fra en kommune, har projektet større chance for at få støtte fra Energistyrelsens bredbåndspulje.

Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne har besluttet at give kommunal medfinansiering til projekter, der søger og opnår støtte fra Energistyrelsens bredbåndspulje. Sidste ansøgningsfrist for kommunal medfinansiering var 3. oktober 2018. Når Energistyrelsen oplyser om støtte i 2019, vil der komme informationer om kommunal medfinansiering her på hjemmesiden.

Du kan læse mere om bredbåndspuljen her.Feedback

Sidst opdateret

30.10.2018

Ansvarlig redaktør

Maya Camilla Bluhme