Spring til indhold

Årets Mestre og Hverdagsmestre

Holbæk Kommune vil hvert år gerne være vært for en reception der hylder idrætsudøvere/foreninger fra Kommunen, der har opnået resultater indenfor de fastsatte kriterier året igennem.

Billedet er Svinninge Gymnastik forenings acro hold der vandt danmarksmesterskabet i pyramidekonkurrencen.

 

Information om Årets Mestre 2020 og 2021.

Markeringen af Årets Mestre 2020 bliver slået sammen med Årets Mestre 2021 i ét arrangement der planlægges holdt i januar 2022.

 

Planlægning

Kultur- og Fritidssekretariatet i Holbæk Kommunes opfordrer hvert år foreningerne i Holbæk Kommune til at sende oplysninger om opnået resultater indenfor kriterierne ind.

Foreningerne kontaktes i ultimo oktober via mail, med en tidsfrist for, at sende indstilling til Årets Mestre. Fristen for at indstille kandidater til 2021 er den 1. december 2021.

Indstillinger sendes til mailadressen kulturogfritid@holb.dk. Kultur- og Fritidssekretariatet sender invitation til de idrætsudøvere der har opnået resultater, der ligger inden for kriterierne.

Receptionen

Det er Holbæk Kommunes borgmester og formand for Kultur- og Fritidsudvalg der står for markeringen af idrætsudøverenes resultater.

Hvis det er muligt planlægges indslag i samarbejde med de foreninger der deltager i receptionen hvor foreningerne har mulighed for at give et indblik i opnået resultater.

Der samarbejdes med Kulturskolen, så der kan planlægges musikalske indslag.

Idrætsudøvere der inviteres, opfordres til at komme i klubtøj så der kommer forskellige farver på arrangementet.

 Feedback

Sidst opdateret

14.06.2021

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen