Spring til indhold

60+ foreningspuljen

Der kan søges om tilskud til udvikling og afprøvning af nye aktiviteter med et socialt sigte, der er målrettet aldersgruppen 60+ år - eller aktiviteter rettet mod flere generationer - i Holbæk Kommune.

Ansøgning om tilskud fra 60+ foreningspuljen foretages i Fritidsportalen. Det kræver, at ansøger er oprettet som forening eller privatperson i portalen.

Frist for ansøgning: kan søges hele året rundt.

Søg om tilskud i Fritidsportalen

 

Følgende kan søge puljen: Folkeoplysende foreninger, frivillige foreninger, selvorganiserede gruppe, ildsjæle og brugerråd hjemhørende i Holbæk Kommune.

Puljen kan søge til udvikling og afprøvning af nye aktiviteter rettet mod borgere som er 60 år eller ældre - eller aktiviteter, rettet mod flere generationer. Det vil ved vurderingen blive vægtet, hvis aktiviteterne har et socialt sigte.

 Feedback

Sidst opdateret

22.01.2020

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Folkeoplysningsudvalget

Oplysninger om Folkeoplysningsudvalgets sammensætning møder og referater findes under menuen Råd og nævn under fanen "Politik".

Link til Folkeoplysningsudvalget.

Administrationsgrundlag

Link til Administrationsgrundlag for Kultur og fritid

Foreninger der søger tilskud i Holbæk Kommune er omfattet af reglerne i administrationsgrundlaget, herunder eksempelvis erklæring om børneattest og indsendelse af regnskab i henhold til regnskabsprincipperne.

Kontakt

Har du spørgsmål, er kan du kontakte Kultur- og Fritidssekretariatet, kulturogfritid@holb.dk