Spring til indhold

Kulturelle arrangementer

Der kan søges om tilskud til ikke-kommercielle kulturelle arrangementer, der afholdes i Holbæk Kommune og giver borgere i en kulturel oplevelse

OPDATERING PR. 10. SEPTEMBER 2019

På grund af Holbæk Kommunes aktuelle økonomiske situation er administrationen blevet bedt om at udvise økonomisk tilbageholdenhed i resten af 2019. Derfor er puljerne på kultur- og fritidsområdet midlertidigt suspenderet.

Alle tilskudsansøgninger skal fra starten af 2020 sendes via Fritidsportalen. Du kan holde øje med opdateringer om ansøgningsfrister her på siden.

 


 

Kulturelle arrangementer

Vi har i Holbæk Kommune en pulje, der går til kulturelle aktiviteter, der ikke er kommercielle. Aktiviteterne skal:

  • foregå i kommunen
  • udvikle kulturinstitutioner
  • udvikle kulturelle aktører
  • samle borgere om en kulturel oplevelse

Vi giver for det meste tilskud som underskudgaranti. Det vil sige, at vi op til et vist beløb kan dække et eventuelt underskud.

 

Ansøgningsproces

Der er ansøgningsfrist tre gange om året.

Ansøgningen skal indeholde et budget, en besked om eventuel ekstern finansiering og info om arrangement samt ansøgers tilknytning til kulturlivet.

Ansøgningen sendes til Kultur og fritid på mail: kulturogfritid@holb.dk. Når vi skal vurdere ansøgninger, kigger vi blandt andet på, om der opkræves en passende entré for arrangementet.

Ansøgningsfrist:
1. februar, 1. juni og 1. oktober
(
se øverst for undtagelser)

 

Følgende kan søge:

  • Frivillige kulturelle foreninger
  • Kulturinstitutioner, der ikke har en aftale om driftstilskud med Holbæk Kommune
  • Kultur-, musik- og forsamlingshuse
  • Uorganiserede kulturgrupper, hvis primære formål er kulturel aktivitet for enten amatører eller professionelle i Holbæk Kommune

Er der nogle spørgsmål, kan Kultur- og Fritidssekretariatet kontaktes.

 Feedback

Sidst opdateret

27.09.2019

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen

Administrationsgrundlag

Link til Administrationsgrundlag for Kultur og fritid

Foreninger der søger tilskud i Holbæk Kommune er omfattet af reglerne i administrationsgrundlaget, herunder eksempelvis erklæring om børneattest og indsendelse af regnskab i henhold til regnskabsprincipperne.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte idræts- og foreningskonsulent Jens Albagaard via e-mail jensa@holb.dk.